NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Sommerhus med brændeovn og udebruser

3.5
icon
icon
icon
icon

Klitdalen 13, Houvig

- Sommerhusnr.: J6550
4 pers.
Antal personer
580 m.
Nærmeste strand
2800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Er I på udkig efter et hyggeligt Sommerhus, med en moderne indretning og med direkte udsigt til klitterne? Så er Sommerhuset på Klitdalen 13 i Houvig, et rigtig godt valg for jer. Her har I kun 580 meter ned til den kilometer lange sandstrand og det betagende Vesterhav, og kun 2800 meter væk, finder I et velassorteret supermarked.

Hyggeligt sommerhus med brændeovn

Lige så snart I træder indenfor, vil i blive mødt af den helt rigtig sommerhusstemning, og I vil straks kunne slappe af. Her er alt det nødvendige og mere til, for at I kan holde en behagelig familieferie sammen. Feriehuset på 69 kvadratmeter har plads til 4 personer, som til nat kan fordele sig på de 3 gode soveværelser.

I stuen som er feriehusets hjerterum, er det oplagt at samles hele familien, og se en god film sammen. Her har I adgang til en Chromecast, så I kan sætte lige det I har lyst til op på fjernsynet. På de lidt koldere dage er det oplagt at tænde op for brændeovnen, som bidrager med en ekstra hyggelig sommerhusstemning. Har I ikke gang i brændeovnen, kan I bruge den energibesparende luft til luft varmepumpe, som bidrager til et behageligt indeklima.

I køkkenet finder i alt det nødvendige, for at feriens kok kan lave et lækkert måltid mad til hele familien. Opvasken skal I ikke tænke på, da her er en opvaskemaskine, som vil sørge for det.

Ude i bryggerset, har I en vaskemaskine til rådighed, så her skal I ikke tænke på beskidt tøj og håndklæder.

Klit- og naturgrund med udebruser

Sommerhuset på Klitdalen 13 i Houvig, ligger på en 1339 kvadratmeter stor grund, som råder over en stor, åben, afskærmet og overdækket terrasse. Her har I mulighed for at sætte jer ude i havemøblerne, eller ligge jer på solvognen og nyde den friske havluft og solens varme stråler.

På de lidt varmere dage kan det anbefales at tage en tur på stranden, som blot ligger 580 meter væk i gåafstand. Her kan I tage en tur i vandet for at blive kølet af, og når i kommer tilbage til sommerhuset, kan i skylle jer under udebruseren, så I ikke slæber en masse sand fra stranden med ind i sommerhuset.

På Terrassen står der en gasgrill til rådighed, så feriens grillmester kan vise sine evner, og tilberede et lækkert grillmåltid til hele familien.

*Udebruseren kan benyttes fra april til november



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:69 / 1.339
Renoveret / Byggeår:2018 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...