NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Indbydende sommerhus med varmepumpe på Rømø

3.5
icon
icon
icon
icon

Blåbærvej 30, Bolilmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 81221
6 pers.
Antal personer
2600 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Et lyst og indbydende sommerhus på Rømø for enden af en blind vej i populært sommerhusområde. Fokus er lys, rummelighed og hygge. Her er en knitrende brændeovn, en sydøst vendt terrasse til morgensolen og en indhegnet hundegård. Hjertelig velkommen på Blåbærvej 30!

Rummeligt, lyst og velindrettet feriehus

I sommerhuset på Blåbærvej 30 er der fokus på lys og rummelighed. Feriehuset kan huse op mod 6 gæster, og så er familiens kæledyr også velkomne! Her er 3 fine værelser samt et fint badeværelse. Hjerterummet er opholdsstuen, hvor der er god plads til hygge med familie og venner

Opholdsrummet rummer stue og køkken i åben forbindelse samt en energibesparende varmepumpe. I køkkenet finder I alt, hobbykokken kunne tænke sig herunder; induktionskomfur, 210L fryser og selvfølgelig opvaskemaskinen, der klarer det kedelige arbejde og giver jer mere tid sammen. Find vej til den velindrettet stue, der indbyder til mange hyggestunder.

Det veludstyrede køkken ligger i åben forbindelse med en velindrettet stue, der indbyder til mange hyggestunder. Den lyse stue er bl.a. indrettet med en hyggelig brændeovn, som både er praktisk og hyggelig i de køligere måneder, samt et afslappende læsehjørne med kig ud mod grunden.

Ugeneret terrasse og aflukket hundegård

Fra køkkenet er der direkte udgang til en dejlig ugeneret træterasse og en aflukket hundegård. Den syd-østvendte terrasse bruges flittigt, da her bl.a. er god morgensol på de lune sommerdage. Havemøblerne står klar til jer! Slap af på solsengene, tag eftermiddagskaffen med udenfor eller sæt dig godt til rette med en god bog. Til aften kan I tænde op i grillen, tilberede lækre sommerretter, der samler familien.

Rolig beliggende – perfekt for naturelskere

Sommerhuset ligger i Bolilmark på Rømø. Bolilmark er et naturskønt ferieområde, som af præget af lynglandskab. På Rømø kan I opleve brede sandstrande, spændende historie og meget mere. Her er masser af aktiviteter for både børn og voksne, så der er noget til hele familien.

Når I skal udforske øen, kan det i høj grad anbefales at leje cykler, så I kan cykle øen rundt og opleve de mange attraktioner og seværdigheder. Hvis der skal mere fart over feltet, kan I suse afsted i en strandsejler på Sønderstrand eller tage en ridetur på en hest. Øen byder også på gode vandreruter, hvor I kan gå i de naturfredede plantager og nyde det gode vejr.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2011 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (210 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Indhegnet Grund.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...