NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Klassisk, charmerende sommerhus i Jegum Ferieland – 2 hunde

3
icon
icon
icon

Solbærvangen 9, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20540
6 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
850 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Velkommen til et charmerende sommerhus opført i 1980, som udstråler klassisk dansk sommerhusidyl. Med sine 65 m2 velindrettede kvadratmeter, er dette sommerhus klar til at byde op til 6 personer og 2 hunde velkommen. Her kan hele familien – inklusive de firbenede medlemmer – nyde en afslappende og hyggelig ferie sammen.

Varmt og indbydende sommerhus med brændeovn

Inde i sommerhuset finder I alle de nødvendige faciliteter for et behageligt ophold. Køkkenet er lyst indrettet, og den åbne planløsning med køkken, spisestue og stue giver mulighed for samvær under madlavningen. En opvaskemaskine i køkkenet gør det nemt at rydde op, så I hurtigt kan vende tilbage til hyggen. I stuen kan I slappe af foran brændeovnen og streame jeres yndlingsfilm og serier med Chromecast.

Der er 2 soverum i sommerhuset, begge med dobbeltsenge, samt et anneks med en ekstra dobbeltseng – perfekt for familier med teenagebørn, der gerne vil have lidt privatliv. Badeværelset har gulvvarme og en vaskemaskine, så I nemt kan holde styr på vasketøjet under hele jeres ophold.

Grill og havemøbler til hyggelige sommeraftener

Sommerhuset byder på dejlige, udendørs faciliteter med flere terrasser – åben, afskærmet og delvist overdækket. Disse terrasser er perfekte til at nyde aftensmåltider under åben himmel. I kan bruge grillen og havemøblerne til at tilberede og nyde alt fra grillpølser til burgere i de hyggelige omgivelser. Solvogne og en parasol sørger for, at I kan slappe af og nyde de solrige dage.

Fra terrasserne er der direkte adgang til den 1500 m2 store plænegrund, som giver rigelig plads til leg og aktiviteter for både børn og voksne. Udebruseren er tilgængelig fra april til oktober, og i haven finder I også et shelter og et bålsted, der skaber de perfekte rammer for hyggelige aftener under stjernerne. Til bilen er der en carport, så den kan stå beskyttet mod vind og vejr.

Unikke oplevelser og stunder fra Solbærvangen 9

Med base i Jegum Ferieland har I det perfekte udgangspunkt for både afslapning og adventure. Kun 10 kilometer fra sommerhuset finder I de betagende kyststrækninger, hvor I kan nyde strandaktiviteter og lange gåture langs havet. Til daglige fornødenheder er der blot 850 meter til nærmeste indkøbsmulighed.

I den nærliggende by Oksbøl venter et væld af spændende aktiviteter for hele familien. Tag en tur til badelandet for en sjov dag med vandaktiviteter, få pulsen op i det lokale fitnesscenter eller test jeres samarbejdsevner i byens escape room. For eventyrlystne gæster er Junglefun et must, med sine sjove og udfordrende forhindringer højt oppe i træerne.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:65 / 1.500
Byggeår:1980

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, carport, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...