Autoværkstedet Hvide Sande – dit autoværksted på ferie

Hvis du er strandet med bilproblemer under din sommerhusferie ved Vesterhavet, behøver du ikke bekymre dig! Autoværkstedet i Hvide Sande er eksperter i at fikse biler, og de er også det lokale AutoMester-værksted i byen. De står klar til at hjælpe dig med at få din bil på vejene igen, så du kan fortsætte din ferie uden bekymringer.

Sådan får du din rabat hos Autoværkstedet Hvide Sande

Når du er gæst i et Esmark-sommerhus, får du en masse gode fordele hos Autoværkstedet Hvide Sande, hvis der skulle opstå komplikationer med din bil herunder:

– 10% rabat på hele din regning
– Ved service efter fabrikkens forskrifter medfølger et helt års E+ vejhjælp
– Du bibeholder fabriksgarantien med et AutoMester stempel i servicebogen
– Gratis lånebil ved reparation og service
– 3 års garanti på nye reservedele
– Vagttelefon i weekender
– Skadesværksted – Autoværksteder samarbejder med alle forsikringsselskaber
– Reparation af stenslag 350,- kr.
– Ved hvert serviceeftersyn plantes et træ på vegne af sig til glæde for miljøet

For at tilgå disse fordele skal du ved booking af tidspunkt oplyse at du er gæst hos Esmark, samt fremvise din sommerhusnøgle eller lejebevis hos Autoværkstedet.

Et hav af service- og reparationsydelser

Det er virkelig irriterende at være på ferie og have en bil, der nægter at starte eller køre ordentligt. Hvis du holder ferie i nærheden af Hvide Sande, så kan du altid regne med Autoværkstedet. De kan fikse og ordne alle slags biler, uanset mærke. De er supergode til alt fra at skifte dæk, fixe aircondition, reparere lakskader og tage sig af skadeservice og meget mere. Og det bedste er, at du endda kan låne en bil, så du kan fortsætte med at udforske alle attraktioner langs vestkysten.

HvideSande-autoværksted

Kører du el- eller hybridbil?

Autoværkstedet er ikke bare sådan et helt normalt værksted – de er faktisk et AutoMester E+ værksted, og det betyder, at hvis din bil kører på el eller er en hybrid, så er du også dækket hos Autoværkstedet i Hvide Sande. De har nemlig lagt lidt ekstra kræfter i at blive digitale, praktiske og gode for miljøet. De kan faktisk også give dig et par tips og tricks for at gøre din bil mere miljøvenlig. De står også klar til at guide dig i, hvordan du kan køre mere bæredygtigt. Og frygt ikke, de kan også tage sig af din el- og hybridbil med både service og reparation.

Autoværkstedet Hvide Sande

Autoværkstedet i Hvide Sande er en af de lokale bilværksteder i byen, der med deres omfattende ekspertise inden for biler, er i stand til at levere service og reparationer til biler af enhver mærke.

Hos Autoværkstedet tilbydes en bred vifte af serviceydelser, som effektivt genskaber din bils køreklarhed efter et besøg på værkstedet.

Adresse
Autoværkstedet Hvide Sande
Nørregade 16
6960 Hvide Sande

+45 97 31 20 20

Hjemmeside
autoværkstedet.dk

Autoværkstedet Hvide Sande
chevron-down

Hvad er Autoværkstedet?

Autoværkstedet er et AutoMester E+ værksted, der kan servicere og reparerer alle biler – uanset mærke.

chevron-down

Hvad kan jeg få lavet ved Autoværkstedet?

Autoværkstedet tilbyder dig en lang række service- og reparationsydelser, der kan få din bil køreklar igen, så du kan fortsætte din ferie uden bekymringer.

chevron-down

Hvor ligger Autoværkstedet?

Autoværkstedet finder du i Hvide Sande på adressen: Nørregade 16, 6960 Hvide Sande

chevron-down

Hvilke sommerhusområder ligger i nærheden af Autoværkstedet?

De sommerhusområder, der ligger tættest på Autoværkstedet, er Hvide Sande, Nr. Lyngvig (ca. 5,5 km), Årgab (ca. 6,4 km.), Haurvig (ca. 8,4 km) og Klegod (ca. 10 km)

Esmark udlejer mere end 850 sommerhuse i de nævnte områder, som ikke ligger langt fra Autoværkstedet Hvide Sande, hvis der skulle opstå problemer med bilen.

Kategorier Aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...