Bowl i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter – med 50% rabat

Er du konkurrencemenneske, og elsker at konkurrere mod familien? I bowlingcenteret i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter finder du fem fuldautomatiserede bowlingbaner, hvoraf to har børnebander – så hele familien kan deltage i den sjove ferieaktivitet. Bowling er den perfekte aktivitet, hvis I skal finde familiens bedste og mest præcise skudarm!

Når du tilbringer din ferie i et sommerhus ved Vesterhavet, så er det oplagt at tage en omgang bowling i Ringkøbing Skjern Kulturcenter. Det er bare med at tage familien i hånden og komme af sted – en sjov ferieaktivitet venter på jer.

Sådan får du rabat til bowlingcenteret i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter

Som gæst i et Esmark-feriehuse får du 50% rabat på bowlingbaner i bowlingcenteret i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter. 

For at tilgå rabatten skal du vise din Esmark-feriehusnøgle, når du henvender dig i bowlingcenteret. Du kan booke en bowlingbane ved et telefonisk opkald på nummeret +45 97 35 33 33.

Bowling er for hele familien

Snør bowlingskoene, og gør dig klar til en hyggelig familieaktivitet. Bowling er underholdning for hele familien, hvor både børn og voksne i alle aldre kan deltage. I bowling kan alle nemlig være med uanset skills – både nybegynderen, den øvede, lillesøster og bedstefar.

Bowling er en fantastisk aktivitet, hvor der både er fokus på konkurrence og holdånd. Man kan jo ikke lade vær med at heppe på hinanden, når lyden af kuglen triller ned ad banen og vælter de mange kegler.

Bowling-rksk-kulturcenter

Bowling i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter

Bowlingcenteret i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter byder på en underholdende familieaktivitet til børn og voksne i alle aldre. Hele familien kan prøve kræfter med bowling, for bowlingcenteret har i alt fem fuldautomatiserede bowlingbaner, hvoraf to er med børnebander.

Det er bare med at tage familien under armen, og booke en bowlingbane i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter.

Adresse
Ringkøbing-Skjern Kulturcenter
Ranunkelvej 1
DK-6900 Skjern

Hjemmeside
bowling-ringkøbing-skjern-kulturcenter.dk

Bowling i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter
chevron-down

Hvad er bowlingcenteret i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter?

Bowlingcenteret i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter er en hyggelig bowlinghal med fem fuldautomatiserede bowlingbaner. Her kan du tilbringe en eller to fantastiske timer med familien til en omgang bowling.

chevron-down

Hvad kan jeg opleve ved i bowlingcenteret?

I bowlingcenteret kan du opleve konkurrencegenets og holdåndens fremtræden blandt familiens medlemmer – både hos børn og voksne. For selv om man er familiens største konkurrencemenneske, så vil man komme til heppe på hinanden, når kuglen vælter keglerne for enden af banen.

chevron-down

Hvor ligger bowlingcenteret?

Bowlingcenteret ligger i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, der er placeret i byen Skjern. Ringkøbing-Skjern Kulturcenter ligger på Ranunkelvej 1, DK-6900 Skjern.

chevron-down

Hvilke sommerhusområder ligger nær Ringkøbing-Skjern Kulturcenter?

De sommerhusområder, som ligger nær Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, er Bork Havn (ca. 23 km), Houstrup(ca. 35 km), Henne Strand (ca. 39 km), Bjerregård (ca. 42 km) og Skodbjerge (ca. 45 km).
Hos Esmark udlejer vi mere end 1200 sommerhuse i disse skønne feriehusområder, og der er derfor rig mulighed for bowling i Ringkøbing Skjern Kulturcenter, når du holder ferie i et sommerhus på Vestkysten.

Kategorier Aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...