Dyrehaven Engholm – et hyggeligt frirum

Dyrehaven Engholm åbnede i juni 2020 og haven er skabt som et frirum, hvor familien kan komme lidt ned i tempo og nyde nærværet med hinanden og havens dyr. Dyrehaven er beliggende lidt uden for Nørre Nebel, ca. 4 km fra vores feriehuse i Houstrup og ca. 10 km fra Henne Strand.

Et besøg hos Dyrehaven Engholm vil være et hit for familien med børn fra mellem 2 og 14 år, og også familiens hund er en velkommen gæst. Besøget tager typisk et par timer, nogle gange længere tid, når vejret spiller med og børnene slår sig løs på havens populære legeplads.

Hygge, nærvær og dyrevelfærd i højsædet

Hos Dyrehaven Engholm er der højt til himlen, masser af oplevelser med dyrene, og så er dyrevelfærden en topprioritet. En krans af store marksten danner barriere mellem dyrene og gæsterne. Så det er 100% op til dyrene, om de vil være sociale.

Ved ankomsten får I udleveret gulerodsstave, og alle anlæggene er skabt, så man kan komme tæt på dyrene. Der kan tilkøbes flere gulerødder i billetsalgshuset.

Dyrehaven Engholm

Havens mange dyr

I dyrehaven kan I stifte bekendtskab med en lang række dyr, fx alpaca, islænderheste, æsler, får af racen Valais Blacknose, dværggeder, får af racen Swartsbles, geder og grise af Gammel Dansk Landrace, hvid landkanin, marsvin, minigrise, dådyr, kalve, vandrende pinde, brune bier og på visse tidspunkter af året er der også kattekillinger og sommerfugle.

Islænder

Legeplads og bålhygge

Haven byder desuden på en legeplads og et legehjørne med spil samt en bålplads, hvor man kan låne pander og popkornslåg. I kiosken kan I købe diverse tilbehør til bålhyggen.

I dyrehaven er det desuden også muligt at leje skinnecykler fra påske- til efterårsferien.

Medbring picnickurv og kød til grillen

Der må gerne nydes medbragt mad i dyrehaven og der er grill til fri afbenyttelse samt et køleskab til opbevaring af mad og drikkevarer. Kiosken sælger is, slik, kager, sodavand, kaffe, legetøj og lignende.

I havens madpakkehus kan I sidde i tørvejr, eller komme lidt ud af solen på en varm solskinsdag. Her kan der males på sten, og leges med forskellige legesager.

Alpaka hos Dyrehaven Engholm

Dyrehaven Engholm

Dyrehaven Engholm er et lille afslappet sted, hvor familier med børn og hund kan trække vejret helt ned i maven og nyde nærværet og naturen.

I må gerne medbringe mad og drikke. I kiosken kan der købes is, drikkevarer og tilbehør til bålhygge. Der er fine toiletfaciliteter både til handicap og med puslefaciliteter.

Adresse
Blåbjergvej 20
6830 Nørre Nebel

Hjemmeside
dyrehavenengholm.dk

Dyrehaven Engholm
chevron-down

Hvad er Dyrehaven Engholm?

Dyrehaven Engholm er en hyggelig have lidt uden for Nørre Nebel med masser af skønne dyr, gode muligheder for leg og hygge med familien ved bålet eller grillen. Kernemålgruppen er børnefamilier med børn i alderen 2-14 år og jeres hund er også velkommen i haven, men skal naturligvis være i snor.

chevron-down

Hvad kan jeg opleve i Dyrehaven Engholm?

I Dyrehaven Engholm er der lagt op til nærvær, familiehygge og skønne oplevelser med havens mange forskellige dyr. Er I ikke så meget til mange mennesker, larmende attraktioner og lange køer, så er Dyrehaven Engholm måske lige det pusterum, som I drømmer om.

Her i haven står den på fodring af dyrene med gulerodsstave, leg på legepladsen og bål- eller grillhygge. Et besøg tager typisk et par timer plus eventuel picnic.

chevron-down

Hvor ligger Dyrehaven Engholm?

Dyrehaven Engholm ligger lige uden for Nørre Nebel, bare en kort køretur fra feriehusområderne Houstrup, Henneby, Bork Havn og Bjerregård. Adressen er Blåbjergvej 20, 6830 Nørre Nebel.

chevron-down

Hvilke sommerhusområder ligger tæt på Dyrehaven Engholm?

De nærmeste sommerhusområder er Houstrup (ca. 4 km), Henne Strand (ca. 10 km), Bjerregård (ca. 13 km) og Bork Havn (ca. 10 km).

Hos Esmark har vi over 1.100 sommerhuse i de fire områder, så der er rig mulighed for at kombinere et besøg hos Dyrehaven Engholm med en tur i sommerhus ved Vesterhavet.

Kategorier Aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...