Esmark åbner nyt lokalkontor i Henne Strand

Kom til åbent hus hos Esmark Feriehusudlejning i Henne Strand mandag den 14. juni. Her markerer vi åbningen af vores spritnye lokalkontor på Strandvejen 422 fra kl. 10 til kl. 20

Selv om feriehusbranchen er hårdt ramt af corona-situationen, gør Esmark nu klar til at opføre et 780 kvadratmeter stort lokalkontor i Henne Strand, hvor man forventer stor vækst i de kommende år.

De seneste år har budt på markant vækst hos Esmark Feriehusudlejning, der har fået flere hundrede nye feriehuse til udlejning på den jyske vestkyst, og meget tyder på, at væksten vil fortsætte i de kommende år.

Derfor gør Esmark nu klar til at opføre et nyt stort lokalkontor i Henne Strand, som er et af de områder, hvor man ser et stort potentiale for fortsat vækst.

”Henne Strand er et populært ferieområde med mange feriehuse, og vi kan se, at de feriehuse, vi har i området i dag, er udlejet vanvittigt godt. Samtidig har vi rigtig mange gæster, som efterspørger flere Esmark Sommerhuse i Henne Strand, så vi vil meget gerne have flere huse ind,” siger Thomas Sørensen, driftsdirektør og medindehaver af Esmark.

”Lige nu er vi som alle andre i branchen ramt af hele situationen med corona, der blandt andet har medført, at man har lukket grænsen til Tyskland. Det betyder meget her og nu, men vi tror samtidig på, at forholdene bliver normale igen, og det ønsker vi også at være på forkant med,” siger Thomas Sørensen.

Byggetilladelsen er på plads

Det nye lokalkontor får adresse på Strandvejen, i centrum af Henne Strand, og bygningen opføres i samme stil som Esmarks øvrige lokalkontorer, der er bygget af sten og med strå på taget, som man kender det fra de gamle klitgårde på vestkysten.

”Det er en stor investering, vi nu foretager i Henne Strand, men vi tror på området, og vi er kommet for at blive. For os handler det om at skabe de bedst mulige forhold for vores gæster, husejere og medarbejdere,” siger Thomas Sørensen.

Esmark har netop modtaget den nødvendige byggetilladelse fra Varde Kommune, og Thomas Sørensen forventer, at byggeriet påbegyndes efter sommerferien.

”Vi er rigtig glade for, at Varde Kommune har givet os mulighed for, at vi nu kan opføre bygningen, og at den kan opføres i mursten og med stråtag. Det betyder meget for os,” siger Thomas Sørensen.

Esmark er fjerdestørst i Danmark

Esmark er Danmarks fjerdestørste feriehusudlejer med cirka 3800 sommerhuse til udlejning i området fra Blåvand i syd til Vester Husby i nord.

Det er fjerde gang inden for de seneste to år, at Esmark åbner et nyt lokalkontor på vestkysten. Senest har Esmark åbnet lokalkontorer i Houstrup, Vejers og Blåvand. Foruden de fire nye lokalkontorer har Esmark lokalkontorer i Bjerregård og Søndervig samt hovedkontor i Hvide Sande.

Indehavere af Esmark Feriehusudlejning, Anders Thygesen og Thomas Sørensen.

Indehavere af Esmark Feriehusudlejning, Anders Thygesen (tv) og Thomas Sørensen (th).

Kategorier Presse

Mød forfatteren - Svend

Jeg er opvokset i Hvide Sande og bor i dag i en lille landsby, nord for Ringkøbing. Jeg er ud af en familie, som har på boet på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord gennem mange generationer. Jeg interesserer mig for historie, sport og samfundsforhold, og jeg har en hund, der hedder Albert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...