Esmark bygger nyt lokalkontor i Hvide Sande

Esmark Feriehusudlejning er i rivende udvikling, og antallet af feriehuse i vores katalog vokser stødt. Det betyder, at vi nu råder over mere end 3400 feriehuse på den jyske vestkyst fra Blåvand i syd til Søndervig i nord.

For at imødekomme væksten og vedligeholde vores høje serviceniveau for både gæster og ejere har vi valgt at opføre endnu et lokalkontor på Kirkevej i Hvide Sande. Kontoret skal ligge i forlængelse af det gamle rådhus, hvor vores administration lige nu holder til. Byggeriet er tegnet af arkitektfirmaet Bay Arch og kommer til at rumme plads til cirka 25 medarbejdere.

Esmark bygger nyt kontor i Hvide Sande

Esmark Feriehusudlejning er Danmarks fjerdestørste sommerhusudlejer med cirka 3500 sommerhuse til udlejning. Sommerhusene ligger langs Vesterhavet i området fra Blåvand i syd til Thorsminde i nord.

Esmark er ejet af Anders Thygesen, Janni Thygesen og Thomas Sørensen. Virksomhedens administration har base i Hvide Sande og har 6 lokalkontorer placeret i Søndervig, Bjerregaard, Houstrup, Henne Strand, Vejers og Blåvand.

Pressekontakt:

Thomas Christiansen
Salgs- og marketingdirektør

tlf: +45 69 15 96 33
mail: tc@esmark.dk

Kategorier Presse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...