Esmark donerer 750.000 kroner til drama-serien Hvide Sande

Pressemeddelelse 11.05.2020

Vores størrelse forpligter, siger Thomas Christiansen, salgs- og marketingdirektør hos Esmark, der er den klart største feriehusudlejer i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Ringkøbing-Skjern Kommune kunne for nylig fortælle, at man har fået finansieringen på plads, så tv-serien Hvide Sande kan blive en realitet.

Bag en stor del af finansieringen står Esmark Feriehusudlejning, som har valgt at donere 750.000 kroner til projektet.

”Det er et fantastisk projekt lige i vores baghave, og vi vil altid gerne bakke op om projekter, der kan være med til at sætte vores område på landkortet,” siger Thomas Christiansen, salgs- og marketingdirektør hos Esmark.

Esmark har næsten 2.000 feriehuse til udlejning i Ringkøbing-Skjern Kommune og cirka 800 feriehuse til udlejning i Varde Kommune.

Det gør Esmark til den fjerdestørste feriehusudlejer i Danmark og den klart største i Ringkøbing-Skjern Kommune.

”Det er klart, at med den størrelse, vi har, så føler vi også en forpligtigelse til at bakke op om et projekt som det her,” siger Thomas Christiansen.

TV-serien vil blive optaget i og omkring Hvide Sande, og den vil blive vist på TV2. Det er desuden forventningen, at serien vil blive vist på flere udenlandske tv-stationer.

Der er tale om en drama-serie med skuespillere, som har gjort sig bemærket i såvel danske som internationale sammenhænge.

Thomas Christiansen mener, at omgivelserne i og omkring Hvide Sande er perfekte til en drama-serie.

”Jeg tror på, at det lidt rå miljø, vi har herude, vil være med til at løfte serien. Lyset er også helt specielt i vores område, og det giver mulighed for at lave nogle fantastiske billeder. Vi både håber og tror på, at det bliver en succes, og at det vil trække endnu flere gæster til området,” siger han.

Esmark har hovedkontor i netop Hvide Sande og lokalkontorer i Søndervig, Bjerregård, Houstrup, Henne, Vejers og Blåvand.

Kategorier Presse

Mød forfatteren - Svend

Jeg er opvokset i Hvide Sande og bor i dag i en lille landsby, nord for Ringkøbing. Jeg er ud af en familie, som har på boet på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord gennem mange generationer. Jeg interesserer mig for historie, sport og samfundsforhold, og jeg har en hund, der hedder Albert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...