Esmark forlænger sponsoraftale med håndboldlegende

Esmark Feriehusudlejning har forlænget sin sponsoraftale med Søren Rasmussen og Ribe-Esbjerg Håndbold.

Selv om den tidligere landsholdsmålmand Søren Rasmussen er fyldt 44 år, er han stadig blandt de bedste målmænd i den bedste danske håndboldliga.

Det beviste han i den nyligt overståede sæson, hvor han endda blev kåret til årets spiller i klubben.

Esmark Feriehusudlejning, som er den største feriehusudlejer på vestkysten, har derfor valgt at forlænge sin sponsoraftale med Søren Rasmussen og Ribe-Esbjerg Håndbold med endnu et år.

”Søren Rasmussen er for længst blevet en legende i dansk håndbold, og vi er stolte af at være sponsor for ham og for Ribe-Esbjerg Håndbold,” siger Henning Borg, bureauchef for Esmark i Blåvand.

”Det betyder meget for os at bakke op om de lokalområder, vi er en del af – også af den grund er vi glade for at kunne bakke op om Søren og om klubben,” siger Henning Borg.

Claus Vang Madsen, der er direktør hos Ribe-Esbjerg Håndbold er ligeledes imponeret over, at Søren Rasmussen i så mange år har formået at fastholde sit høje niveau, og han glæder sig over, at Esmark har valgt at forlænge sin sponsoraftale med målmanden og klubben.

”Det er helt afgørende for os, at det lokale erhvervsliv bakker op om klubben og om vores spillere. Derfor glæder det os meget, at Esmark har valgt at forlænge sin sponsoraftale,” siger Claus Vang Madsen.

Søren Rasmussen har spillet håndbold på divisionsniveau siden midten af 1990’erne, og han har blandt andet spillet for den tyske storklub Flensburg-Handewitt, ligesom han har 35 landskampe på CV’et.

 

Billedtekst: Fra venstre bureauchef Henning Borg fra Esmark i Blåvand, Søren Rasmussen og Claus Vang Madsen, direktør i Ribe-Esbjerg HH

 

For yderligere information

Henning Borg, bureauchef for Esmark i Blåvand: 69 16 95 55

Kategorier Presse

Mød forfatteren - Svend

Jeg er opvokset i Hvide Sande og bor i dag i en lille landsby, nord for Ringkøbing. Jeg er ud af en familie, som har på boet på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord gennem mange generationer. Jeg interesserer mig for historie, sport og samfundsforhold, og jeg har en hund, der hedder Albert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...