Esmark gør klar til fremtidens udvikling og vækst

Pressemeddelelse, 01.11.2019.

Esmark Feriehusudlejning ønsker at fortsætte sin positive udvikling indenfor feriehusudlejning og derfor tilføres den øverste ledergruppe pr. 1. november 2019 flere hænder og kompetencer.

Udvidelsen sker som led i en intern reorganisering af ledelsen hos Esmark, der har oplevet en flot vækst henover de senere år, som gør, at virksomheden i dag er det største regionale udlejningsbureau på Holmsland Klit og den Jyske Vestkyst.

Esmark ønsker at bygge ovenpå den nuværende udvikling og deres strategiske tiltag, som alle har fuldt fokus på at skabe fantastiske ferieoplevelser for både udenlandske og danske gæster, og samtidig indfri husejernes forventninger.

På baggrund af de seneste års udvikling står vi nu i en situation, hvor vi har et behov for at tilføre flere ledelseskompetencer og erfaringer. Det gør vi for fortsat at kunne forfølge alle de spændende muligheder og udviklinger vi ønsker at føre ud i livet til glæde for vores gæster, husejere, ansatte, samarbejdspartnere og lokalsamfundene”, udtaler Anders Thygesen, administrerende direktør og indehaver.

I forbindelse med udvidelsen af ledergruppen bliver der dannet en direktion på fire personer, som i fællesskab skal være med til at fortsætte udviklingen af Esmark. Udover de to ejere, Thomas Sørensen og Anders Thygesen, er der udnævnt to nye funktionsdirektører.

Lars Hornshøj Vestergaard, der siden 2018 har været HR- og økonomichef, har takket ja til at blive Esmarks nye HR- og økonomidirektør. Endelig indtræder Thomas Christiansen som nyansat i Esmarks direktion med ansvaret for salg og marketing. Thomas har gennem de seneste 10 år arbejdet med ledelse, salg og forretningsudvikling indenfor turisme og gæsteoplevelser i både Danmark og udenfor landets grænser.

Både Lars og Thomas har de faglige kvalifikationer til at tilføre os nye nødvendige erfaringer og kompetencer. Men mindst lige så vigtigt, så passer deres personlige egenskaber og værdier perfekt til vores organisation og den kultur, som vi ønsker at videreudvikle, hvor passion, fællesskab, nærvær samt ansvar er og bliver grundstenene”, siger driftsdirektør og medejer Thomas Sørensen.

Esmark blev grundlagt i 1965 af Mathilda og Verner Esmarch, og i 2007 overtog Janni og Anders Thygesen værts- og ejerrollen. Esmark fusionerede med Elite Sommerhusudlejning i 2015 og har siden da været ejet og drevet af Anders Thygesen og Thomas Sørensen.

Kategorier Presse

Mød forfatteren - Mette

Jeg er opvokset i Hvide Sande og flyttede efter en årrække med uddannelse i større byer tilbage til min hjemby i 2012. Jeg elsker naturen, solopgangene over Ringkøbing Fjord - samt det faktum, at jeg er så heldig at bo et sted, hvor rigtig mange mennesker hvert år tilbringer deres dyrebareste tid; ferien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...