Esmark har fået ny bureauchef i Vejers

Esmarks nye bureauchef i Vejers har mange års erfaring med feriehusudlejning. Hun overtager et kontor i vækst.

Stine Danielsen hedder Esmarks nye bureauchef i Vejers.

Hun er født og opvokset på Fyn, men lige siden hun var en lille pige, har vestkysten været en del af hendes liv.

”Som lille var jeg med mine forældre på ferie på vestkysten, og det husker jeg som en dejlig tid,” siger Stine Danielsen.

Hun er 58 år og bor i dag i Esbjerg. Hun flyttede til Vestjylland tilbage i 2002.  

Dengang arbejdede hun på boreplatform, og hun mente, at tiden var inde til at gå i land, så året efter fik hun arbejde hos Schultz Feriehuse i Houstrup, hvor hun var ansat i to år, inden hun blev selvstændig købmand i Ho.

Købmandsbutikken i Ho drev hun fra 2005 og frem til 2010, hvor hun besluttede at lukke butikken.

Herefter var hun ansat hos Dancenter i Blåvand fra 2011 og frem til 20218, hvor hun blev ansat som ferierådgiver hos Esmark i Blåvand.

Stine Danielsen ser det som en spændende udfordring nu at skulle stå i spidsen for Esmarks kontor i Vejers, som er et kontor i vækst.

I løbet af de seneste tre år har Esmark mere end fordoblet sin markedsandel i Vejers-området, hvor man nu har cirka 150 feriehuse til udlejning.

”Vejers er et område med et stort potentiale. Der bliver bygget mange nye huse, og der er stor efterspørgsel på at holde ferie i Vejers. Mens grænsen har været lukket, har vi også haft rigtig mange danske gæster, og med de tilbagemeldinger, vi har fået, er der ingen tvivl om, at mange af dem kommer igen,” siger Stine Danielsen.

”Vejers er et dejligt område, hvor der virkelig er mulighed for at få fred og ro og natur for alle pengene. Samtidig er der ikke langt til byer Esbjerg og Varde, hvor der er masser af aktiviteter. Det er ikke underligt, at der er mange, som gerne vil holde ferie herovre,” siger hun.

For yderligere information

Stine Danielsen: 69 15 96 75

Kategorier Presse

Mød forfatteren - Svend

Jeg er opvokset i Hvide Sande og bor i dag i en lille landsby, nord for Ringkøbing. Jeg er ud af en familie, som har på boet på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord gennem mange generationer. Jeg interesserer mig for historie, sport og samfundsforhold, og jeg har en hund, der hedder Albert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...