Esmark rokerer rundt på topposterne

Direktøren og bestyrelsesformanden i Esmark Feriehusudlejning bytter plads, så indehaver Anders Thygesen nu sætter sig i formandsstolen, mens John Brügmann overtager den daglige ledelse af virksomheden.

Tirsdag den 1. september får Esmark Feriehusudlejning både ny bestyrelsesformand og ny adm. direktør.

Det sker i forbindelse med en rokade i ledelsen, som betyder, at indehaver Anders Thygesen går af som direktør for i stedet at blive bestyrelsesformand.

Den nuværende bestyrelsesformand John Brügmann, der har mange års erfaring fra branchen, blandt andet som formand for Feriehusudlejernes Brancheforening og som koncerndirektør for Dansommer og produktdirektør for Novasol, overtager posten som adm. direktør efter Anders Thygesen.

”Vi har haft rigtig god vækst i alle årene, og det har vi en tro på, at vi også vil have i de kommende år. Det er jeg sikker på, John er den rigtige til at stå i spidsen for. For mig er det vigtige, at det er nemt og trygt at leje sit sommerhus ud hos Esmark med en god og stabil indtjening, og det sikrer man ved, at gæsterne får høj kvalitet og service til fornuftige og ensartede priser,” siger Anders Thygesen.

Anders Thygesen overtog Esmark tilbage i 2007 sammen med sin hustru Janni Thygesen. Dengang havde virksomheden syv ansatte og 465 feriehuse til udlejning på Holmsland Klit. I dag har Esmark 75 ansatte og næsten 3.000 feriehuse til udlejning på hele strækningen fra Vester Husby i nord til Blåvand i syd.

”Personligt glæder jeg mig til ikke at skulle arbejde helt så meget, som jeg har gjort de sidste mange år. Det bliver også spændende at slippe ansvaret for den daglige drift. Jeg er feriehusudlejer, og det er jeg, uanset om jeg har titel af direktør eller bestyrelsesformand,” siger Anders Thygesen, som fortsat vil have sin daglige gang på hovedkontoret, hvor han primært vil have fokus på service- og produktudvikling.

John Brügmann har været bestyrelsesformand for Esmark siden 2017. Han har derfor et stort kendskab til virksomheden, og han understreger, at der ikke kommer til at ske store ændringer med ham som direktør.

”Jeg har selv været med til at forme strategien og se den virke, så jeg køber helt ind på den måde, virksomheden kører i dag. Der kommer ikke til at ske nogen paladsrevolution, fordi jeg bliver direktør. Det er det gode ved at komme ind i en virksomhed, som i forvejen er både sund og veldrevet,” siger John Brügmann.

”Sommerhusudlejning er på den ene side meget simpelt, men alligevel kompliceret. Det, der kendetegner Esmark, er, at der er styr på processerne. Det handler om kvaliteten af sommerhusene, og det handler om, at gæsterne kan være trygge ved, at der er pænt og rent, når de ankommer. Det er helt afgørende for os, at både husejere og gæster føler sig trygge hos os,” siger han.

John Brügmann har de seneste ni år været adm. direktør for rejsekoncernen SkiGroup, som blandt andet ejer Højmark Rejser. Han bor i Risskov i Aarhus og er gift med Sanne, som han har to børn sammen med.

Esmark har hovedkontor på Kirkevej i Hvide Sande og lokalkontorer i Søndervig, Bjerregaard, Houstrup, Henne, Vejers og Blåvand.

For yderligere information
Hvis du ønsker et interview med enten Anders Thygesen eller John Brügmann, så tag venligst kontakt til Thomas Christiansen, som er salgs- og marketingdirektør hos Esmark på tlf.: 23 39 76 11

Mød forfatteren - Svend

Jeg er opvokset i Hvide Sande og bor i dag i en lille landsby, nord for Ringkøbing. Jeg er ud af en familie, som har på boet på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord gennem mange generationer. Jeg interesserer mig for historie, sport og samfundsforhold, og jeg har en hund, der hedder Albert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...