Information om Coronavirus

Senest opdateret: 21. april, kl. 12:00

Kære gæster

Jeres såvel som vores teams sikkerhed, sundhed og velbefindende er altid vores øverste prioritet. Derfor holder vi  naturligvis løbende øje med udviklingen gennem de danske myndigheder og tilpasser os deres retningslinjer omkring COVID-19.

Sundhedsstyrelsens guide til turister finder du desuden her:

Janni und Anders Thygesen

Hos Esmark er vi selvfølgelig til stede på vores lokalkontorer som altid og vi sidder klar til at hjælpe jer med eventuelle spørgsmål på telefonen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i det vestjyske!

PS: Normalt byder vi vores gæster velkommen med et håndtryk og et smil, men på grund af Coronavirus vil vi indtil videre nøjes med at hilse jer velkommen med vores varmeste smil.


Spørgsmål & svar

chevron-down

Hvad er status på Corona i Danmark?

Den danske regering har med sine tiltag omkring blandt andet øget fokus på håndhygiejne og begrænsning af forsamlinger udvist rettidig omhu for at minimere smittespredningen. Det er fornuftige forholdsregler, som vi hos Esmark selvfølgelig støtter op omkring.

Derfor har vi indført en række ekstra procedurer og retningslinjer for at sikre din og vores medarbejderes sikkerhed og tryghed. Vi håber, at I også vil hjælpe til med at sikre vores alle sammens sundhed ved ikke samles i større grupper.

Med disse forholdsregler hjælper vi alle med til at minimere smitterisiko, samtidig med at I uforstyrret kan nyde en afslappet ferie i den smukke vestjyske natur og den friske havluft.

chevron-down

Må vi gerne tage i sommerhus?

Ja, I må gerne tage i sommerhus.

Uanset hvor højt eller lavt forsamlingsforbuddet er, så betragtes sommerhuse som private boliger. På den baggrund er det op til gæsterne selv at vurdere, hvor mange personer det er ansvarligt at samle i sommerhuset.  Læs mere om forsamlingsforbuddet på https://coronasmitte.dk/nationale-tiltag/arrangementer-og-forsamlinger

chevron-down

Er der noget til hinder for, at vi kan holde vores sommerhusferie som planlagt?

Der er ikke noget i vejen for at du kan holde din sommerhusferie ved Vesterhavet helt som planlagt. Hos Esmark har vi indført nogle ekstra tiltag, som du kan læse om nedefor, så du kan føle dig tryg under din ferie hos os.

chevron-down

Hvordan er rengøringen af feriehuset?

Vi gør altid vores feriehuse grundigt rent, når et hold gæster rejser derfra, og det er der ikke lavet om på. Derudover overholder vi naturligvis myndighedernes retningslinjer i forhold til coronavirus og har indført et nyt rengørings- og desinfektionsprogram, så du kan være tryg ved at holde din sommerhusferie.

Du kan læse mere om vores rengørings- og desinfektionsprogram her.

chevron-down

Kan jeg annullere min booking?

Du kan altid annullere din booking. Ved en annullering gælder vores almindelige lejebetingelser.

Ombooking af lejekontrakten (indenfor samme kalenderår) kan ske indtil 90 dage før lejestart mod en betaling af et ændringsgebyr.

chevron-down

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg bliver syg under ferien?

Hvis du bliver sløj under din ferie, så gør som du ville gøre hjemme: Kravl under dynen. Får du svære symptomer, skal du ringe til vagtlægen og undgå bare at møde op hos lægen.

Har du afhentet nøglerne til feriehuset i Søndervig eller Bjerregård, så skal du ringe til Region Midtjyllands lægevagt.

Telefon 70 11 31 31

Har du afhentet nøglerne til feriehuset i Houstrup, Henne, Vejers eller Blåvand, så skal du ringe til Region Sydjyllands lægevagt.

Telefon 70 11 07 07

Ved generelle spørgsmål kan du også henvende dig til den officielle danske Corona-hotline.

Telefon 70 20 02 33

Din sikkerhed og tryghed er vores højeste prioritet

Derfor følger vi hos Esmark naturligvis alle anbefalinger og retningslinjer fra de danske myndigheder og har indført en række særlige procedurer og rutiner for at forebygge smittetilfælde i forbindelse med Coronavirus:

 • Alle vores medarbejdere har fået uddybende information om og instruktioner i forhold til Coronavirus.
 • Vi har indført krav om omfattende håndhygiejne for alle medarbejdere.
 • Vi har opsat Sundhedsstyrelsens råd om god hygiejne på alle kontorer.
 • Vi har indkøbt ekstra håndsprit, som er tilgængeligt for både gæster og medarbejdere.
 • Vi har indført udvidede rengøringsprocedurer ved kontrol og rengøring af alle feriehuse, blandt andet konsekvent desinficering af udvalgte overflader og dørhåndtag, greb på skabslåger mm.
 • Vi har indført udvidede rengøringsprocedurer på kontorerne i form af daglig afspritning af dørhåndtag, kortterminaler, tastaturer, touch-skærme mm.
 • Kolleger, der viser de mindste tegn på sygdom, sendes hjem.
 • Vi har bedt alle eksterne samarbejdspartnere, fx håndværkere, om at følge Sundhedsstyrelsens råd om hygiejne.

Det er ikke af uhøflighed…

…Men i lyset af corona-epidemien har vi også valgt at tage særlige initiativer i forbindelse med vores gæsters ind- og udtjek:

 • Vi beder alle gæster om at tjekke ud ved at aflevere nøglerne til feriehuset i en brevsprække.
 • Vi holder behørig afstand, når vi mødes med vores gæster.
 • Og vi undlader at give hånd, men smiler selvfølgelig mindst lige så bredt, som vi plejer ;o)

Med disse tiltag hjælper vi alle sammen med til at bekæmpe udbredelsen af den nye virus og vi opfordrer alle til at beskytte sig selv og andre mod smitte ved at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Hos Esmark følger vi naturligvis situationen samt anvisningerne fra regeringen og myndighederne nøje, og vi vil derfor løbende opdatere vores procedurer.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
 • - Vester Husby
 • - Søndervig
 • - Hvide Sande
 • - Henne Strand
 • - Blåvand
icon

 

69 15 96 11
post@esmark.dk

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...