Nybyggeri og infrastrukturarbejde i Søndervig

Hos Esmark glæder vi os meget over den nybyggede Lalandia Feriepark i Søndervig. Det er spændende at kunne præsentere en ny stor attraktion i vores skønne badeby på Vestkysten, som med et af Danmarks største indendørs badelande også bliver et muligt, familievenligt og vejruafhængigt udflugtsmål for vores egne gæster.

 Der sker også ting og sager i Søndervigs centrum: I de kommende år er der planlagt flere store byggeprojekter. Blandt andet bliver feriecentret på Badevej og bowling- og fitnesscentret på Lodbergsvej, som begge blev ødelagt i to storbrande, bygget op fra ny. 

 I store dele af området i og omkring Søndervig bliver der foretaget infrastrukturarbejde. Det indbefatter også kloakarbejdet i dele af både Søndervig og Lodbjerg Hede. Desværre er det uundgåeligt, at dette arbejde kan også være ubelejligt for vores gæster i form af midlertidige trafikindskrænkninger og larmgener. Vi har desværre ikke nærmere kendskab til omfanget af generne, eftersom de lokale udlejere i området ikke bliver informeret om intensiteten af og tidspunkterne for arbejdet. 

Samtidig glæder vi os naturligvis over de store investeringer og nødvendige moderniseringer i vores skønne hjemegn. Søndervig har i mere end 100 år hørt til blandt Danmarks mest populære badebyer, og det medfører naturlig vækst og forandring. Badebyens mange besøgende skyldes nok især den direkte placering ved det brusende Vesterhav og det faktum, at byen særligt i sommermånederne på grund af sine talrige forretninger, restauranter, caféer og attraktioner oser af liv og byder på mange forskellige muligheder for at holde en skøn ferie ved Vesterhavet, som både er afslappende og oplevelsesrig.

Der er lukket for kommentarer.

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...