Nyd din is ved Ishuset med 10% rabat

Når man er på ferie i et sommerhus ved Vesterhavet, er der altid en anledning til en is. Hos Ishuset i hjertet af Henne Strand kan I desuden få sodavand, kaffe, varm kakao, kolde øl og drinks – og naturligvis lækker softice og gammeldags isvafler med is i kugler – hele 25 forskellige slags!

Sådan får du rabat hos Ishuset i Henne Strand

Som gæster i et Esmark-feriehus får I 10% rabat på hele sortimentet* hos Ishuset.
Det eneste I skal gøre, er at fremvise jeres Esmark-feriehusnøgle inden I bestiller.

*Undtagen værdikort og gavekort

Ishuset

I hjertet af Henne Strand på badebyens måske mest centrale beliggenhed finder I Ishuset, et traditionelt ishus og Henne Strands ældste. Ishuset er et af de sidste ishuse I kan finde i Danmark, som ikke serverer madvarer. Ishuset prøver på at gøre jeres is-oplevelse til noget helt specielt og tilbyder jer altid et stort udvalg af den bedste is – LÆKKERT!

Ishuset Henne

Ishusets kendte softice

Kan du også godt lide softice, så skal du prøve Ishusets. Den er nemlig lavet af danske råvarer, og rigtig fløde – det kalder man en gammeldags softice. Softicen opbevares på frost og optøs langsomt – det giver softicen en hel speciel smag.

Ishuset Henne

Tag isen med på stranden

I kan nyde jeres is på Henne Strand – Ishuset ligger nemlig nær vandkanten. På de dejlige lune eller koldere dage, kan I tage jeres lækre is med på en god gåtur ved stranden – nyd den fantastiske natur med klitterne på den ene side, og vandets bølger på den anden med en is i hånden.

Ishuset Henne

Ishuset

Ishuset er det ældste ishus ved Henne Strand. Nyd den lækreste is – både softice og i kugleform. Softicen kaldes “gammeldags softice” – den er lavet på danske råvarer og rigtig fløde.
Udvalget er stort, og hvis du ikke lige har lyst til en is eller softice, kan du snuppe en kold sodavand, øl eller drink, eller en dejlig varm kop kaffe – alt sammen med 10% Esmark VIP-rabat.

Adresse
Ishuset
Strandvejen 429
6854 Henne Strand

Ishuset
chevron-down

Hvad er Ishuset?

Ishuset er et traditionelt ishus, som er Henne Strands ældste. Ishuset har et bredt udvalg af is i kugleform og den lækre gammeldags softice lavet af danske råvarer og rigtig fløde.

chevron-down

Hvad kan jeg opleve hos Ishuset?

Hos Ishuset skal du opleve deres lækre is og softice – som de kalder en oplevelse i sig selv. Du kan tage isen med på stranden, og nyde den på en god gåtur langs vandkanten – og se bølgerne knækker sig ind mod kysten.

chevron-down

Hvor ligger Ishuset?

Ishuset ligger i Henne Strand – lige i midten af byen. Ishuset ligger blot en lille gåtur fra stranden og er tæt på byens butikker.

chevron-down

Hvilke sommerhusområder ligger tæt på Ishuset?

Ishuset ligger nær sommerhusområderne i Henne Strand (ca. 200 m), Houstrup (ca. 12 km) og Grærup Strand (ca. 16 km). Så hvis du besøger Henne Strand, er der ingen undskyldning for ikke at besøge Ishuset og prøve deres lækre is.

Kategorier Aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...