Regina Sørensen har 25-års jubilæum hos Esmark

Da Regina Sørensen den 1. februar 1996 havde første arbejdsdag hos Esmark Feriehusudlejning, blev hun taget imod af tre kolleger på kontoret på Sdr. Klitvej i Bjerregård.

Dengang havde Esmark ca. 300 sommerhuse til udlejning, hvoraf langt størstedelen lå i Bjerregård, og Regina Sørensen udgjorde sammen med de tre kolleger den samlede medarbejderstab hos Esmark.

”Det var noget helt andet end i dag. Dengang skrev vi checks ud på printeren og sendte kontrakter til gæsterne i tre eksemplarer, som de så skulle underskrive og sende tilbage til os. Vi havde heller ikke den opdeling af arbejdsopgaverne, som vi har i dag. Dengang lavede vi alle sammen lidt af det hele,” siger Regina Sørensen.

Esmark er over årene vokset til at blive den største feriehusudlejer på vestkysten med 3.250 sommerhuse til udlejning og lokalkontorer i både Søndervig, Bjerregård, Houstrup, Henne, Vejers og Blåvand.

Regina Sørensen har i forbindelse med udvidelserne haft ansvaret for åbningen af kontorerne i både Søndervig og Blåvand, som hun har stået i spidsen for som bureauchef.

Siden december sidste år har hun været bureauchef i Vejers, men det er planen, at hun inden længe skifter til en stilling på hovedkontoret i Hvide Sande, hvor hun bliver en del af en nyoprettet udviklingsafdeling sammen med Esmarks indehaver Anders Thygesen.

”Det ser jeg meget frem til. Udvikling prioriteres meget højt hos Esmark. Vi ønsker hele tiden at gøre tingene en lille smule bedre for vores husejere og vores gæster. Det bliver rigtig spændende at skulle arbejde endnu mere i dybden med den del,” siger Regina Sørensen.

Regina Sørensen konstaterer, at ligesom Esmark har udviklet sig meget som virksomhed, har vestkysten også udviklet sig meget som feriedestination.

”Sommerhusene er blevet bedre, større og flottere, og hvis man ser bort fra tiden med Corona, er der leben i området hele året rundt. Det synes jeg er fedt, og det har givet et meget bedre udvalg i butikker og spisesteder, at vi har fået helårsturisme,” siger hun.

Regina Sørensen bor i Hvide Sande med sin mand Søren. Sammen har de børnene Rikke, Mette og Trine.

Jubilæet blev mandag markeret på Esmarks lokalkontor i Vejers, hvor Regina Sørensen blev fejret på behørig vis.

 

For yderligere information

Regina Sørensen: 23 49 77 98

Kategorier Presse

Mød forfatteren - Svend

Jeg er opvokset i Hvide Sande og bor i dag i en lille landsby, nord for Ringkøbing. Jeg er ud af en familie, som har på boet på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord gennem mange generationer. Jeg interesserer mig for historie, sport og samfundsforhold, og jeg har en hund, der hedder Albert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...