Rejsegilde hos Esmark for 3. gang på 9 måneder

Pressemeddelelse, 03.04.2019.

Når Esmark Feriehusudlejning den 11. april holder rejsegilde på det nye lokalkontor i Houstrup, er det 3. gang siden august sidste år at feriehusudlejeren lader kransen ryge til tops på et nybyggeri på Vestkysten. Hos Esmark vil man nemlig ikke gå ned på god service i lokalområderne og det får både feriegæster og husejere at mærke.

”Vi håber at se så mange som muligt til rejsegildet torsdag den 11. april. Vi står klar med øl og pølser på vores nye adresse Houstrup Strandvej 4 fra klokken 14.00 og glæder os til at vise de nye lokaler frem til husejere, gæster, samarbejdspartnere og alle andre interesserede,” siger Susanne Roslyng, der er bureauchef hos Esmark i Houstrup.

Konceptet er simpelt: Hos Esmark satser man på nærheden til både feriegæster og sommerhusejere, som alle skal opleve, at det er let og ubesværet at være hos Esmark. Og det skal den 430 m2 store bygning være med til at sikre, blandt andet ved hjælp af et moderne værksted med professionelt værktøj og trailere, som husejerne kan komme og låne kvit og frit døgnet rundt.

Flere gæster, flere huse og flere medarbejdere

Inde på kontoret bliver der plads til en række nye arbejdspladser, som snart bliver optaget af både nuværende og nye medarbejdere. Væksten i udlejningen af både eksisterende og nye Esmark-sommerhuse i Houstrup har nemlig været så markant de seneste 2 år, at medarbejderteamet nu styrkes yderligere for at opretholde det høje serviceniveau overfor de mange nye feriegæster og sommerhusejere.

”Da vi købte Schultz Feriehuse i 2017 kom Esmark med en stor portefølje af tyske stamgæster, som elsker Vestkysten og ’natur pur’, men aldrig havde hørt om det lidt mindre kendte ferieområde Houstrup. Mange af dem har nu fået øjnene op for, hvor fantastisk det er at holde ferie på en afskærmet naturgrund, der emmer af skovidyl og fred og ro. Det er en trend, som vi tror på vil fortsætte, og derfor satser vi stærkt på Houstrup. Vi har hævet udlejningen i Houstrup voldsomt de sidste par år, derfor mangler vi faktisk gode huse til udlejning i området,” siger Thomas Sørensen, medindehaver af Esmark.

Karakteristisk byggestil

Det nye kontor i Houstrup er det femte i rækken af stråtækte murstensbygninger, der er blevet en slags signatur for Esmark efter at det første af de nuværende 6 lokalkontorer blev bygget i Bjerregård i 2004 i den karakteristiske klitgårdstil med sten og strå, der er så typisk for kystlandskabet ved Vesterhavet – og nu også for Esmark.

Men i modsætning til de århundredgamle klitgårde, der ligger spredt rundt i hedelandskabet, er der på Esmarks kontorer højt til loftet, som går op i kip, og store lyse lokaler, der hilser hver en gæst velkommen med sin hyggelige atmosfære.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at rykke ind i den nye bygning sammen med mit medarbejderteam til august, hvor vi får nogle lækre faciliteter at tilbyde vores husejere og gæster. Det er sjovt at være en del den positive udvikling”, siger Susanne Roslyng, der har arbejdet i feriehusbranchen i 34 år – de seneste 21 hos Schultz og nu Esmark.

Et succesfuldt servicekoncept

Det servicekoncept, som Esmark har haft succes med fra Søndervig i nord til Blåvand i syd, indebærer mere end blot nogle eksklusive fysiske rammer om forretningen. Således kan enhver husejer gratis benytte sig af professionelt værktøj i ejergaragen samt af store industrivaskemaskiner og tørretumblere i vaskeriet.

Herudover mødes alle gæster på kontoret med et smil og et håndtryk – og de gammeldags skranker bliver skiftet ud med runde borde, hvor gæst og medarbejder står side om side i stedet for over for hinanden. Der er med andre ord lagt vægt på den personlige relation, der skaber nærvær, tillid og fællesskab.

Kategorier Presse

Mød forfatteren - Mette

Jeg er opvokset i Hvide Sande og flyttede efter en årrække med uddannelse i større byer tilbage til min hjemby i 2012. Jeg elsker naturen, solopgangene over Ringkøbing Fjord - samt det faktum, at jeg er så heldig at bo et sted, hvor rigtig mange mennesker hvert år tilbringer deres dyrebareste tid; ferien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...