Stort og lækkert veludstyret hus med sauna og spabad

5
icon
icon
icon
icon
icon
V. Hennebysvej 14, Houstrup - Søg på husnr. 30012
Gæsterne siger: icon icon

I Houstrups flotte og stille skovområde med grønne græsområder og mægtige fyrretræer står dette skønne ikke-ryger hus og venter på jer. Tag familien eller vennerne med til det smukke Vestjylland, og hold en dejlig ferie i rolige og luksuriøse omgivelser.

Dejlig terrasse med stor græsplæne og udekøkken – et paradis for store og små

På Vester Hennebysvej 14 står det skønne træsommerhus klar til at byde jer velkommen, omgivet af en stor grøn græsplæne og masser af flotte fyrretræer. Den dejlige græsplæne er et paradis for børnene og de barnlige sjæle, og her kan der leges og spilles bold dagen lang.

Der er god plads til solbadning og afslapning på den skønne, åbne terrasse, og selv i dårligt vejr kan de smukke omgivelser nydes udenfor, da terrassen er delvist overdækket. Udenfor finder I også et hyggeligt lille udekøkken til fri afbenyttelse, ligesom grillen selvfølgelig står klar til jer.

Store soverum, 2 badeværelser og wellness

Vester Hennebysvej 14 i Houstrup er fantastisk lækkert indrettet, omgivelserne er lyse og de 4 flotte soveværelser er rummelige med rigtig god plads. Der er desuden sovepladser på hemsen, som især vil blive et hit hos børnene. Med to badeværelser er der ingen morgentrængsel, og de voksne vil især elske den luksus, det er, at kunne tænde op i spa og sauna til absolut afslapning og selvforkælelse.

Lækkert, komfortabelt og hyggeligt med praktiske og luksuriøse goder

Huset er rigtig praktisk indrettet med vaskemaskine og tørretumbler, så det snavsede tøj hurtigt kan blive klar til brug igen. Det veludstyrede køkken er åbent ud til spisearealet med det store spisebord, hvor I kan tilbringe mange hyggelige timer sammen med god mad og familiespil. For et godt indeklima sørger den energibesparende luft-varmepumpe, men når der rigtig skal hygges, kan I tænde op i husets brændeovn og nyde varmen og den særlige stemning.

Med plads til 8 personer er dette hus fantastisk til en eller flere familier eller vennepar, der gerne vil holde en dejlig ferie i rolige og luksuriøse omgivelser.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30012

D.
sagde , Danmark

Rigtig dejligt veludstyret sommerhus. Pænt og velholdt. God indretning.Sommerhuset ligger på en dejlig stor grund med græsplæne.
Der er flere terrasser rundt om huset, så der er gode muligheder for at finde en dejlig plads med læ.
Huset er beliggende i et sommerhusområde i en skov. Områdets legeplads ligger på nabogrunden.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:145 / 2.850
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...