Central, moderne ferielejlighed i Blåvand kun 500m fra havet

3
3508
Fyrvej 26, hus 1, Blåvand - Søg på husnr. 60139

Denne lille ferielejlighed på Fyrvej 26 ligger få minutters gang fra både Blåvands centrum og det skønne Vesterhav. Den moderne indretning omfatter både en brændeovn og et badeværelse med gulvvarme – et godt valg til en central ferie for både par og den lille familie!

Ferielejlighed på to etager med afskærmet terrasse

Ferielejligheden i Blåvand råder over 2 etager og i alt 61 kvadratmeter. På første sal ligger de to soverum, mens stueetagen rummer det sammenslåede køkken- og stuerum samt badeværelset.,

Det hyggelige fællesrum med veludstyret køkken og stue bliver familiens samlingspunkt på ferien, og brændeovnen sørger for, at der til hver en tid er god varme og skøn feriestemning.

Fra stuen kommer I ud på den afskærmede terrasse med havemøbler og grill til sommerdagene, og ganske tæt på ferielejligheden finder I en legeplads til de små feriegæster.

Bo i gåafstand til Vesterhavet og Blåvands centrum

Beliggenheden på Fyrvej er rigtig god, og I kommer til at bo få minutters gang fra både Blåvands populære bycentrum og det brusende Vesterhav.

I byen er der underholdning for alle aldre. Der er mulighed for shopping, gode middage, bowling, besøg i zoologisk have og ikke mindst de små specialbutikker – deriblandt det berømte bolsjekogeri.

Vesterhavet byder på nye oplevelser i alle feriesæsoner. I det blæsende efterårsvejr kan I se bølgerne danse i vinden, om sommeren kan I tage en forfriskende dukkert, og hele året rundt kan I opleve de smukkeste rødglødende solnedgange helt tæt på.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:61 / 60
Renoveret / Byggeår:2014 / 1986

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, klinker i stue, tæppe i soveværelse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...