Moderniseret aktivitetshus med udendørs sauna og vildmarksbad

4
icon
icon
icon
icon

Fynsland 15, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60188
8 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
8 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Har I lyst til en ferie med både action og wellness? Så er dette stilfulde og hyggeligt indrettede feriehus i Blåvand med den skønneste fredfyldte beliggenhed lige noget for jer. Feriehuset i udkanten af Blåvand by har plads til op til 8 personer og hunden. Udendørs sauna, vildmarksbad, petanquebane og billard er blot nogle af de highlights, I kommer til at opleve her.

Aktiv ferie, wellness og stort grundstykke

På en mere end 3.200 kvadratmeter stor grund ligger dette skønne renoverede træhus, der er indrettet med kærlighed. Har I lyst til en både aktivf og afslappende ferie, har I fundet den helt rigtige ferieadresse på Fynsland 15.

Huset er indrettet med et aktivitetsrum, hvor I kan samles til et spil billard. Vil I hellere ud og nyde den friske luft, er der mere end god plads til det på det store grundstykke, hvor de voksne kan slikke sol på terrassen, mens børnene og hunden tumler på græsplænen. Der er også et gyngestativ med rutsjebane til de yngste feriegæster.

Er I glade for wellness, byder huset på flere lækre highlights – både en udendørs sauna og et vildmarksbad, hvor I kan kombinere afslapningen med smukke naturomgivelser. Fra d. 3 april 2021 råder feriehusets grund også over et shelter og en bålplads, så der er rig mulighed for mange hyggelige dage og aftener under åben himmel.

Moderniseret badeværelse og gode soveværelser

Alle 4 soveværelser har I 2019 fået nye senge i høj kvalitet. De 2 badeværelser er udstyret med gulvvarme samt en praktisk vaskemaskine og tørretumbler.

Opholdsrummet med integreret køkken er ligeledes blevet renoveret. Her er der skabt den perfekte balance mellem den moderne og den klassiske sommerhusstil, og der er ingen tvivl om, at I vil føle jer godt tilpas her.

Den brede sandstrand ligger 2,5 km væk, og købmanden ligger 2000 meter væk. Der er både mulighed for at køre den korte strækning i bil eller på cykler, som kan lejes i Blåvand. Feriebyen byder på masser af spændende forretninger og aktivitetsmuligheder for store og små.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60188

D.
sagde , Kerteminde

Lækkert hus, meget veludstyret køkken.

D.
sagde , Regstrup

Virkelig hyggeligt hus med god indretning

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus. Veludstyret køkken. Og god plads ude som inde.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 3.217
Renoveret / Byggeår:2019 / 1980

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, carport, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...