Klassisk feriehus til 3 personer tæt på stranden

3
icon
icon
icon

Kirkevejen 53, Rindby

- Sommerhusnr.: 72075
3 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et feriehus til 3 personer, der emmer af varme og charme med kun 500 meter til stranden og 200 til indkøb? Så er sommerhuset på Kirkevejen 53 lige noget for jer. Her venter 50 m2 idyllisk og super hyggelig klassisk, dansk sommerhusindretning, hvor I kan slappe af og komme helt ned i gear i badebyen Rindby. Jeres hund er desuden også hjertelig velkommen her.

Afslappet ferie med hyggefaktor

Når dagen går på hæld, og I er vil gå til køjs for at samle energi til endnu flere feriedage, kan I putte jer i de to soveværelser, der henholdsvis er udstyret med en 160x200cm dobbelt seng og en 90x200cm enkelt seng/sovesofa.

I det hyggelige køkken holdt i en flot retrogrøn farve med smarte lædergreb på skabslågerne, er der en dejlig fredelig udsigt til baghaven, hvor fasanerne ofte løber i flok. Retrotapetet med tallerkner af ældre dato på den ene væg, fuldender det moderne retro look. I køkkenet er der i øvrigt komfur og et køleskab med frostboks til rådighed.

I stuen hersker afslappet sommerhusstemning i hver en hyggekrog. Så sødt som i gamle dage fristes man til at sige, med blandt andet et charmerende spisehjørne med en slagbænk. I kan også bare dase i den komfortable lædersofa, eller hvad med et brætspil eller et slag kort? Der er jo også den mulighed, at I bare hygger med en god film via feriehusets Chromecast.

På det moderne, lyse og indbydende badeværelse behøver I ikke at fryse fødderne, da der er indlagt gulvvarme. I sommerhuset findes også en vaskemaskine. Desuden sørger en varmepumpe for et godt indeklima på energivenlig vis i feriehuset.

Hyggelig terrasse, læ-kroge og tennisbaner

Udenfor på den 1300m2 store naturgrund med læhegn, kan I på den åbne terrasse hygge jer med at grille alverdens lækkerier, eller bare slappe af i solvogne og havemøbler med en god bog. Der er flere læfyldte hyggekroge hele vejen rundt om huset, hvor man kan sidde ugenert med en god bog på en bænk eller i havemøbler og nyde solen på hver en tid af dagen.

Lige bag jeres feriehus ligger Rindby tennisbaner, som holder åbent fra påske til uge 42 hvert år. Rindby Supermarked står for udlejning af banen.

Fanø er fuld af muligheder

På Fanø er der et bredt udbud af aktiviteter på alle tider af året. Øen er helt ubeskrivelig fantastisk til både cykel og vandreture. Desuden er badestrandene nogle af Danmarks bedste. Her er tale om brede sandstrande og de er særdeles børnevenlige med lavt vand.

Fanø er kendt for sine store sælkolonier, og det er faktisk muligt at komme tæt på uden at forstyrre dem unødigt. I kan booke en sælsafari ud til kolonierne fra strandsiden i Sønderho eller fra bådsiden med sejlads fra Nordby. Det er en god ide at tage en kikkert med.

Er du til god mad og shopping, er du kommet på den helt rigtige ø. Her bugner det med kulinariske oplevelser med lokale specialiteter i fokus på øens mange restauranter, badehoteller, kroer og cafeer.

Hovedgaden i Nordby byder på mange spændende specialforretninger. I Sønderho findes noget så eksklusivt som butik Silken, der forhandler silkestof og syr eget design til japanske kimonoer og andet beklædning.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72075

DE
D.
sagde , Deutschland

kleines gemütliches Häuschen für 1-2 Personen. Perfekte Lage!

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben unsere Zeit in dem kleinen gemütlichen Ferienhaus sehr genossen ,die Terrasse und auch die anderen Aussenflächen laden zum Verweilen ein

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr schön renoviert worden. Die Dusche könnte größer sein. Die geschlossene Terrasse ist für einen Hund sehr praktisch.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:50 / 1.300
Renoveret / Byggeår:2022 / 1938

Køkken:

Køleskab m. frostboks.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv Tæppe i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...