Bondehuset med charme og plads til 6 personer

3
icon
icon
icon

Harknagvej 17, Ballum

- Sommerhusnr.: 88018
6 pers.
Antal personer
1700 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Leder du efter et tidligere bondehus fra 1770, der er blevet renoveret fuldstændigt? Så er dette smukke feriehus på Harknagvej 17 lige noget for dig. Denne tiligere bondegård er over 200 år gammel og blev renoveret i 2022. Landlige omgivelser og et kombineret opholdsrum inviterer dig til din kommende ferie. Dine to hunde er også velkomne.

Hyggelig opholdsstue med varmepumpe indbyder til afslapning

Højdepunktet i det hyggelige feriehus er den åbne stue med det store hjørnekøkken, det runde spisebord og sofahjørnet. Dette rum kombineret med de originale loftbjælker, som har en gennemgangshøjde på 1,75 meter, indbyder til mange dejlige timer med familien – tilbered middagen sammen, grin sammen til et par brætspil omkring det runde bord eller organiser en familie-filmaften med dine kære.

I dette tidligere bondehus er der praktiske hjælpemidler som induktionskomfur, mikrobølgeovn og køleskab med lille fryser. På køligere dage sørger varmepumpen for en behagelig temperatur på en energibesparende måde. På den anden side af landevejen giver de landlige omgivelser en åben udsigt over markerne og den store vidde himmel.

6 sovepladser, stor overetage og badeværelse med gulvvarme

I stueetagen i dette smukke feriehus er der et soveværelse med dobbeltseng, et funktionelt badeværelse med brusebad og gulvvarme samt et bryggers med vaskemaskine, tørretumbler og plads til jakker og sko.

Trappen i den åbne stue fører dig op til den åbne og lyse overetage, hvor du finder yderligere 4 enkeltsenge og masser af plads til børnenes leg.

Husum-Ballum området ved Vesterhavet

Hvis I ønsker at tage på ferie i det skønne Syddanmark, så er området Husum-Ballum en god mulighed for at holde en dejlig ferie med hele familien. Området ligger ca. 30 km fra den tyske grænse, vest for byen Bredebro.

Feriehuset ligger kun 200 meter fra købmanden, hvor du kan købe det mest nødvendige, og hundene vil helt sikkert være glade for at følge dig på denne tur. Du kan udforske de landlige omgivelser sammen med lange gå- eller cykelture.

Oplev høj- og lavvande kun 2 km fra dit feriehus og nyd nogle dejlige afslappende gåture langs kysten. Og har du allermest lyst til at slappe af og vil nyde en friskbrygget kop kaffe med en god bog i hånden, finder du det perfekte sted på terrassen eller i haven med græsplæne. Der er også plads til at spille en runde kongespil.

Det siger vores gæster om sommerhuset 88018

DE
D.
sagde , Deutschland

Das kleine hyggelige Ferienhaus bietet Platz für bis zu 6 Personen und es ist alles vorhanden was man zum täglichen Leben benötigt. Es ist zwar ziemlich niedrig in der Zimmerhöhe, aber daran gewöhnt man sich schnell. Das Haus liegt auch direkt an der Straße, aber es gibt nicht viel Verkehr, daher ist es nicht sooo schlimm.
Wir kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war sehr gemütlich und neu renoviert.Wir haben drei schöne Wochen dort verbracht. Die Betten waren neu und sehr bequem.Es hat eigentlich nichts gefehlt und wir haben oft im Garten gegrillt. Leider liegt das Haus sehr dicht an der Landstraße, diese ist jedoch nicht sehr stark befahren.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:80 / 677
Renoveret / Byggeår:2022 / 1770

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...