Velholdt feriehus på en dejlig afskærmet plænegrund

5
1898
P Chr Dahls Vej 2, Bjerregård - Søg på husnr. A1028

Et fint og velholdt feriehus med dejlig beliggenhed på en naturlig afskærmet plænegrund, tæt på hav og fjord. På den store plænegrund er der masser af plads til leg og boldspil. Her er fine små terrasser, så du altid kan finde en læfyldt plet.

Hyggeligt og velholdt feriehus.

Søger du et traditionelt og velholdt feriehus, er dette fine hus, med beliggenhed på en afskærmet plænegrund, sikkert noget for dig. Huset ligger i den sydlige ende af Bjerregård, hvor der kun er kort vej til Vesterhavet og til Ringkøbing Fjord. Med naturen lige uden for døren er der masser af muligheder for vandreture i området, men du kan også hoppe i bilen og køre en tur til Hvide Sande. Gå en tur på havnen, kig på kutterne eller gå på opdagelse i de forskellige forretninger på havnen, og slut af med en dejlig middag på en af de gode restauranter i Hvide Sande.

Nyd ferien i hyggelige omgivelser.

Dette fine feriehus har plads til 6 personer og du må medbringe 1 hund. Her er 3 soveværelser, 2 med dobbeltsenge og 1 med 2 enkelte senge. Nydeligt badeværelse med bruser og gulvvarme, samt stort nyere køkken med opvaskemaskine. Køkkenet står i åben forbindelse med en hyggelig stue. Slap af i sofaen foran fladskærmen, eller hyg dig med venner og familie i afslappende omgivelser. Her er desuden gratis trådløst internet.

Terrasserne er udstyret med havemøbler, liggestole og grill, og til ungerne er der opstillet en gynge.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 3.343
Renoveret / Byggeår:2006 / 1998

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, garage.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...