Hus på fredelig naturgrund ved klitter og tæt på havet

4
icon
icon
icon
icon

Mettes Bjerg 45, Årgab

- Sommerhusnr.: E4127
6 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

I dette dejlige feriehus har man en skøn uforstyrret beliggenhed i sidste klitrække, så tæt på Vesterhavet, at bølgernes beroligende brusen høres. Huset er velholdt og har en lys og venlig indretning samt skønne terrasser omkring huset, så man kan nyde en fredelig ferie i dejlige naturomgivelser.

Tæt på klitterne og havet

Dette sommerhus har en helt uovertruffen beliggenhed på Mettes Bjerg i Årgab. Det åbne og kuperede klitlandskab er så flot omkring huset, hvor Vesterhavet er nærmeste nabo. Netop placeringen gør dette hus enestående til en dejlig familieferie, hvor man kommer væk fra hverdagens stress og jag. Og har man hunde med, vil de sikkert elske gåturene ved stranden.

Fredeligt område

Årgab er kendt som et skønt sommerhusområde, det er placeret få kilometer syd for Hvide Sande på den lille smalle tange, som ligger mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Her er der fred og ro, gode bade- og aktivitetsmuligheder såsom lystfiskeri og surfing samt naturligvis trave- og cykelture med hunden i den flotte natur.

Hyggeligt sommerhus

Huset er hyggeligt indrettet med dejlige store rum, så der er god plads til hele familien. Især opholdsafdelingen med køkken og stue er rummeligt, da der er loft til kip og store vinduespartier mod sydvest, der giver et godt lysindfald og udsigt over grunden, hvor der står .

Den charmerende alkove i stuen er en perfekt krog til afslapning med en bog eller en PC.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.200
Byggeår:1994

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...