Hyggeligt feriehus med gratis internet og skøn terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Lyngvejen 69, Klegod

- Sommerhusnr.: H5005
Gæsterne siger: icon icon

Et charmerende sommerhus i Klegod med plads til 6 personer. Huset har en lys og hyggelig indretning, og i annekset er der også et soveværelse. På den flotte terrasse fra 2014 kan I nyde omgivelserne, og Vesterhavet ligger kun 500 m fra huset, hvor I kan gå lange ture med hunden.

Hyggeligt feriehus på en flot lyngklædt naturgrund i Klegod

Huset er gennemgribende renoveret gennem flere år, sidst i 2014. Alle vægge og lofter er hvidmalede, der er praktiske og rengøringsvenlige trægulve. Mod vest er der flotte vinduespartier som giver et godt lys og fornemmelsen af at man befinder sig midt i den skønne omkringliggende natur. I tilknytning til huset er der et anneks, hvor der også er et ekstra soveværelse.

En flot og læfyldt terrasse omkring huset

Den skønne terrasse er delvist overdækket mod vest, og den strækker sig om huset mod syd. Mod øst er terrassen særdeles læfyldt, og i det sydøstlige hjørne af terrassen er der et anneks, som er med til at skabe privatliv og læ. Området omkring huset er velegnet til trave- og cykelture på det udbredte stisystem, som findes her mellem Søndervig og Hvide Sande. Vesterhavet høres fra grunden på de fleste dage og er kun en kort gåtur væk.

Et skønt område for familier med børn og hund

Klegod er både et attraktivt og velegnet til familier med børn og hund. Naturen er varieret, stranden er tæt på sommerhusene og byerne Hvide Sande og Søndervig er ikke langt borte.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5005

D.
sagde , Valby

Anvend min tidligere beskrivelseSoverum:4
Bolig-/Grundareal:64
Renoveret / Byggeår:2014 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (146 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 6 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...