Charmerende ferielejlighed med bondegårdsidyl i Lodbjerg Hede

2.5
icon
icon
icon

Toftvej 10 B, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: KW1413
4 pers.
Antal personer
7000 m.
Nærmeste strand
3750 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

I den lille ferielejlighed på Toftvej 10 mellem Ringkøbing og Søndervig er der plads til 4 personer. Ferielejligheden danner den perfekte ramme for en romantisk ferie for to eller for den lille familie, der drømmer om at holde ferie i smukke landlige omgivelser. I den tidligere staldbygning er der dømt idyllisk landsbystemning for alle pengene, og I vil uden tvivl føle jer hensat til barndommens kæreste ferieminder ved synet af de naturskønne omgivelser.

Mærk historiens vingesus i de renoverede bygninger

Når I kører ind ad vognporten til ferielejligheden på Toftvej, vil I med sikkerhed føle den autentiske bondegårdsstemning ramme jer. Den smukke gårdsplads med staudebede, buske og træer er med til at tilføje et ekstra lag til den skattede bondegårdsidyl, der er herskende.
 
Selve ferielejligheden fortsætter i samme ånd. Og I vil tydeligt mærke de gamle staldbygningers historiske vingesus. Med nænsom hånd er bygningen blevet renoveret, mens man samtidig har bevaret fortidens charmerende detaljer. Det ses blandt andet i de buede lofter og de fritlagte sten i loftet på badeværelset.
 
Selvom istandsættelsen af staldbygningen har været tro mod at bevare små originale detaljer, så fremstår ferielejligheden lys og indbydende. Og det er overordentligt svært at forestille sig, at stedet engang har huset husdyr.

Charmerende og romantisk bondegårdsstil

Ferielejlighedens hjerte er det lyse køkkenalrum, hvor der både er plads til madlavning, afslapning og hygge. Her kan I læse en god bog i det behagelige sofaarrangement eller spille spil rundt om bordet. Der er sørget for underholdningen i form af et skab med masser af brætspil til fri afbenyttelse.
 
Stilen er tilpasset husets særlige charme og består blandt andet af hyggelige kurvemøbler, en komfortabel blomstret sofa samt bløde gulvtæpper i forskellige tekstiler, der står i smuk kontrast til det lyse trægulv.

Beliggende mellem Ringkøbing og Søndervig

Når I tilbringer dagene i den hyggelige ferielejlighed i Bøndergårde, bør I unde jer selv udflugter til Ringkøbing og Søndervig. I Ringkøbing kan I slentre på gågaden og gennem de brolagte stræder, der fører ned til havnen, og besøge byens hyggelige butikker. I Søndervig finder I derimod fantastiske strande, ligesom der er gode shopping- og aktivitetsmuligheder.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:68 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2018 / 1926

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...