Hyggeligt feriehus på stor naturgrund i roligt ferieområde

3.5
icon
icon
icon
icon

Bækbyvej 107, Husby

- Sommerhusnr.: L6648
6 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige stråtagshus ligger på en stor og ugeneret naturgrund i det rolige ferieområde Vester Husby og er helt ideelt til en familieferie. Huset er lyst og venligt indrettet og rummer plads til 6 personer. Der er et skønt udeareal med stor græsplæne, 2 store fodboldmål, bålsted samt en praktisk lukket terrasse til hund og småbørn. Til hundene er der tilmed blevet bygget to udendørs hundegårde, som de kan boltre sig i.

Lys og venlig indretning med brændeovn

I vil straks falde til i det stråtækte feriehus på Bækbyvej 107. Den lyse og venlige indretning med moderne møbler og afdæmpede farver skaber en imødekommende stemning i hele huset og byder jer varmt velkommen, så snart I træder indenfor.

Husets hjerte er det store opholdsrum, hvor stue og køkken ligger i åben forbindelse med hinanden. Her kan hele familien samles til hyggelige feriestunder med kortspil, god mad og afslapning på sofaen. I de kølige måneder sørger brændeovnen for varme og god stemning.

De 6 sovepladser er fordelt på 3 gode soverum, der er fin skabsplads i huset, og de praktiske faciliteter er i top – med både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine er de huslige pligter hurtigt overstået.

Ugeneret beliggenhed på stor naturgrund

Fra stuen er der udgang til terrassen og det store græsareal, der går omkring huset. Her kan I helt ugeneret nyde de dejlige feriedage og den grønne natur. På græsplænen kan børnene og hundene få lov til at boltre sig, mens I får et glas rosé ved havebordet eller tilbereder aftenens middag på grillen.

Vester Husby er et roligt ferieområde og egner sig rigtig godt til en familieferie. En rask gåtur gennem klitlandskabet (eller få minutters kørsel) bringer jer ned til Vesterhavet og den brede sandstrand, som er et paradis for både store, små og firbenede feriegæster, og den nærmeste indkøbsmulighed ligger heller ikke langt væk.

Den smukke Husby Plantage er et sikkert hit blandt naturelskerne, og har I lyst til anden underholdning, er der flere muligheder i nærheden, blandt andet bowlingcentre, minigolf, fitness m.m.

Det siger vores gæster om sommerhuset L6648

DE
D.
sagde , Deutschland

Sauberes Haus auf tollem, riesigen Grundstück, ruhig gelegen, sehr entspannend.
Top: Eingezäunte/geschlossene Terasse.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt super ruhig und das Grundstück ist sehr gepflegt. Das Haus ist ist in einem sehr guten Zustand und die Einrichtung ist sehr freundlich und gemütlich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr schön und ist alles da was man braucht. Die eingezäunte Terrasse ist für Hundebesitzer super, allerdings etwas unattraktiv gestaltet. Die Lage des Hauses und das Grundstück mit Grillplatz lassen keine Wünsche offen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 5.004
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Husby og Vester Husby

Sommerhuse i Husby og i det vestlige område af Vester Husby er meget populære! Dette skyldes især de rummelige grunde og den nære beliggenhed til vestkysten. Mange af husene i dette område har en helt særlig stil med stenmure og stråtage, og de ligger kun få minutters gang fra Vesterhavet – hvad enten det er i klitterne eller tæt på Husby Klitplantage, der er kendt for sine store nåleskove.

Et lille fun fact: I Vester Husby er det en regel, at alle huse skal have stråtag og ydervægge lavet af sten eller bygget som træskeletbygning. Du vil hurtigt opdage på din ferie i et sommerhus i Husby, at denne regel stadig eksisterer.

Husby og Vester Husby er det perfekte tilflugtssted for en afslappende ferie. Det rolige område er præget af sin nærhed til store nåleskove og det traditionelle klithedelandskab, samtidig med at det giver let adgang til en bred vifte af aktiviteter, attraktioner og byer.

Uanset om du vil nyde en imponerende solnedgang over Vesterhavet eller tage på en vandretur i plantagen, kan du gøre det som par, familie eller i selskab med din firbenede ven. En ferie i et sommerhus i Vester Husby er det ideelle valg for en ferie omgivet af smuk natur.

Beliggenhed og landskab: En ferie i Husby bringer dig tættere på Vesterhavet, de smukke, vidtstrakte nåleskove og de karakteristiske klitlandskab, der gør den jyske vestkyst så unik. De store grunde, ofte omkranset af træer, garanterer en en særlig følelse af fred og ensomhed. Her kan du også opleve det rige dyreliv, lige fra skovfugle til vilde dyr på landet.

Shopping: I nærheden, cirka 10 km væk, finder du Ulfborg. Her kan du boltre dig sammen med børnene i Vestjydsk Fritidscenters indendørs swimmingpool eller nyde en afslappende gåtur rundt i byens forskellige butikker.

Seværdigheder og udflugter:

  • Husby Kirke
  • Husby Klitplantage med badesøen ’Skavemose’
  • Kaj Munks Præstegaard
  • Vedersø Ridecenter
  • Betonbunker på stranden ved Vester Husby (levn fra 2. Verdenskrig)
  • Thorsminde Havn
  • Strandingsmuseum St. George
  • Holstebro – en handelsby med mange indkøbsmuligheder

Muligheder for aktiviteter: Vandring, cykling, svømning i skovsøen “Skavemosen”, afslapning på stranden, udforskning af Nordsøcykelruten og fiskeri i forskellige vande i og omkring Vester Husby.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger nordøst for klitplantagen, hvor hunde kan løbe frit året rundt. Alt i alt byder Vester Husby på en variereret blanding af ro, natur og kultur, hvilket gør det til en perfekte feriedestination for børn og voksne i alle aldre og med forskellige interesser.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...