Hus på skøn naturgrund med udsigt til klitlandskab

4
icon
icon
icon
icon

Stormkløven 12, Klegod

- Sommerhusnr.: H5140
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Super dejligt og velholdt sommerhus med skøn beliggenhed på en flot naturgrund. Huset er lyst og indbydende indrettet med flotte lyse trægulve og moderne møblering. Der er en uovertruffen udsigt over det smukke og fredede klitlandskab. Der er gratis internet, og det er tilladt at medbringe hund.

Charmerende feriehus på en flot naturgrund i Klegod

Et lyst, charmerende og yderst velholdt feriehus på Stormkløven i Klegod. Huset er velegnet til familien med en hund, som ønsker en ferie, hvor man er et med naturen, for det er man her. Møbleringen og indretningen er smagfuld, der er praktiske og flotte trægulve i huset og store flotte vinduespartier. Når man står i køkkenet og arbejder, er man samtidigt midt i huset og kan følge med i, hvad den øvrige familie foretager sig.

En helt unik udsigt over det smukke og fredede klitlandskab

Hvis man er stresset og træt og trænger til en ferie med fred, ro og en smuk udsigt, så er dette hus perfekt. Mod syd og sydvest er landskabet helt åbent, og der er ikke mange huse i dette område. Der er en sti til Vesterhavet lige uden for døren, og havet kan både høres og duftes fra terrasserne omkring huset. Terrasserne er placeret rigtigt godt, så man kan følge solen omkring huset, og man kan ofte finde en krog med læ. Mod syd er terrassen delvis overdækket.

Velegnet til familien med børn og hund

Huset er perfekt til en familie med børn og naturligvis også til et par med deres hund. Ægte naturelskere vil nyde huset, området og Klegod, dette er det ægte landskab ved Vesterhavet og det er fantastisk.

*Ingen carport/garage

Det siger vores gæster om sommerhuset H5140

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt sehr schön in der Heidelandschaft direkt vor einer Freifläche Richtung Leuchtturm. Das Haus ist sehr stilvoll eingerichtet und läd zu Gesellschaftsspielen am Kamin ein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir hatten eine sehr schöne Zeit in Størmkloven 12. das Haus ist sehr modern eingerichtet und hat die perfekte Größe. Das Ba könnte vielleicht der Modernität des Hauses angepasst werden aber ansonsten haben wir uns sehr wohl gefühlt:)

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein modernes sehr schön eingerichtetes Haus mit zwei Terrassen für morgens zum Frühstücken und nachmittags zum Entspannen mit Blick in die Natur

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:79 / 3.407
Renoveret / Byggeår:2021 / 1968

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...