Et fredfyldt feriehus med lukket terrasse og hund tilladt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 235, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2079
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Måske skal jeres næste familieferie holdes her i dette dejlige feriehus på en fredfyldt naturgrund i Bjerregård? Sommerhuset er velholdt og smagfuldt indrettet. Mod syd og mod vest er der en skøn lukket terrasse, som også er delvist overdækket. Desuden er feriehuset meget veludstyret og kan imødekomme de fleste behov for komfort.

Et flot og velholdt feriehus på en fredfyldt naturgrund

Her kan I holde ferie i et rigtigt skønt og meget velholdt feriehus i Bjerregård. Feriehuset indeholder de fleste af de bekvemmeligheder, man forventer i et moderne sommerhus. Derudover er sommerhuset lyst indvendigt, især giver de store vinduespartier i stuen et dejligt lys ind fra syd og vest.

Sommerhuset er meget velegnet til en familie med børn og hund, og der er ikke langt til Vesterhavet, som ligger 450 meter herfra.

Feriehuset har en helt fantastisk lukket terrasse til børn og hund

Den lukkede terrasse strækker sig omkring sommerhuset fra øst, mod syd og mod vest, samtidigt er der mange muligheder for at finde læ, hvis det blæser. Mod syd og mod vest er terrassen også delvist overdækket, perfekt til lange grill aftener, og hvor de smukkeste solnedgange kan nydes fra.

Mod øst er der et gyngestativ og en sandkasse til de små børn, som også kan lege på den lukkede terrasse, der desuden er ideel for familiens hund.

Skønt at opholde sig indendørs og udendørs i dette feriehus

Når I holder ferie i dette sommerhus, har I alle muligheder for at få hverdagens stress og jag på afstand. På to af værelserne er der en ekstra fladskærm, som kun er udstyret med en DVD afspiller, hvor I kan benytte jeres medbragte spillekonsol, hvis de voksne vil se TV i stuen.

Både sauna og spa er altid skønt efter en lang travetur til Vesterhavet, ligesom det er rigtig ferie med en kop varm kakao og med ild i brændeovnen.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2079

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Terrasse des Ferienhauses liegt schön eingebettet in Heide und Kiefernbüsche.Dadurch hat man viel Privatsphäre.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat alles um einen schönen Urlaub zu haben. Gute Ausstattung und in der Küche fehlte es an nichts.schöne Raumaufteilung und eine sehr schön gelegene geschlossene Terasse. Der Kamin machte eine gemütliche Atmosphäre. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und wünschen allen Besuchern dieses Hauses auch so eine tolle Zeit, wie wir sie hatten.

Es war ein sehr gut ausgestattes Haus und es hat an nichts gefehlt

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus, nah am Strand, mit schöner Terrasse, Grillmöglichkeiten, whirlpool, sehr gemütlich.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 1.231
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab, fryser (94 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...