NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Dejlig ferielejlighed til 2 personer i Havneby

4
icon
icon
icon
icon

Nordre Havnevej 8, Havneby, Rømø

- Sommerhusnr.: 86122
2 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
50 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Nordre Havnevej 8 på Rømø finder I denne charmerende ferielejlighed med udsigt over Vadehavet. Ideel til et par, som ønsker en afslappende ferie i den lille ferieoase i Havneby.

Komfort og afslapning

Ferielejligheden på Nordre Havnevej 8 er indrettet med alt, hvad I behøver for at kunne holde en skøn og afslappende ferie sammen. Ferielejligheden på 62 kvadratmeter er opført i 2008 i lejlighedskomplekset Skansen. Beliggenheden er helt ideel, imellem havnen og byen i Havneby, og kun 300 meter til Vadehavet.

I sofagruppen kan I slappe af foran biopejsen, eller I kan trække jer tilbage med en god bog. Her er et dejligt lysindfald gennem vinduer og dørparti ud til terrassen. Ved spisebordet kan I spille et brætspil, og det integrerede køkken indeholder alt, hvad I behøver for at tilberede lækre hjemmelavede måltider. Badeværelset med gulvvarme har en lækker bruseniche, og soveværelset indeholder 2 komfortable enkeltsenge, som er skubbet sammen til en dobbeltseng. I entréen står vaskemaskine og tørretumbler, så I hurtigt kan friske feriegarderoben op.

Udsigt og tæt på vandet

På den lukkede terrasse foran lejligheden er der gode siddepladser, hvorfra I kan nyde den flotte udsigt over Vadehavet. Den store, sydvendte altan er også et skønt opholdssted: Her kan I nyde solen og følge med i livet på torvepladsen, mens I slapper af i de komfortable havemøbler. Tænd op i grillen til aften, og nyd et lækkert grillmåltid sammen, imens skyggerne bliver lange. En vandretur langs havnen og Vadehavet er en skøn oplevelse at afslutte dagen med.

Beliggenhed

Ferieboligen ligger i det flotte lejlighedskompleks Skansen, der også huser Havnebys velassorterede supermarked og flere butikker. Ved torvet ligger desuden en cykelforretning, hvor I kan leje cykler – for eksempel når I vil til Sønderstrand (ca. 3,5 km) eller Lakolk Strand (ca. 8 km) for at bade i Vesterhavet og vandre på den kilometerbrede sandstrand. Vil I se nærmere på Vadehavet, som er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste, kan I nøjes med at snøre skoene og spadsere ned til den lokale havnefront. Der er også mulighed for at komme på forskellige guidede ture, hvor I kan samle østers, se på sæler og i det hele taget komme tæt på naturen.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 86122

DE
D.
sagde , Deutschland

Eine schöne Ferienwohnung, sehr sauber, alles da was man zum Kochen benötigt.
Wir kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Eine tolle Ferienwohnung mit gehobener und reichhaltiger Ausstattung. Der Ausblick aus den Sitzmöbeln ist nicht ganz so attraktiv,der Balkon bestens bestückt, jedoch selten von der Sonne verwöhnt. Die im Haus gelegene Infrastruktur ist sehr praktisch, jedoch nicht hilfreich für Langschläfer.



Soverum:1
Bolig-/Grundareal:62 / 0
Byggeår:2008

Køkken:

Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Gasgrill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...