NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Hyggeligt sommerhus med stråtag og bindingsværk

3
icon
icon
icon

Kirkeflod 46, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30412
4 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Velkommen til Kirkeflod 46. Dette charmerende stråtækte sommerhus på 120 kvadratmeter blev opført i 1978 og renoveret i 2023. Huset udstråler klassisk idyl, med sit bindingsværk og stråtag. Ferieboligen er til 4 personer.

Hyggelig og landlig indretning på Kirkeflod 46

Sommerhuset byder på en lys og landlig indretning, der skaber en stemning af hygge og afslapning.

I køkkenet står en praktisk opvaskemaskine, som gør oprydningen til en leg og giver jer mulighed for at komme ud og nyde dagen uden besvær. I stuen kan I samles omkring brændeovnen og nyde varmen, mens I spiller kort eller blot slapper af.

Med to lyst indrettede soveværelser med dobbeltsenge, er sommerhuset ideelt til både vennegrupper og familier. Badeværelset er udstyret med en kombineret vaskemaskine og tørretumbler, så I kan holde styr på tøjet under ferien. Derudover er der gulvvarme og en sauna, der giver jer mulighed for at slappe af og lade musklerne hvile efter en dag ude i naturen eller ved stranden.

Sommerhuset er desuden forsynet med en energibesparende varmepumpe, der sikrer en behagelig temperatur året rundt.

Naturoplevelser fra terrassen

Fra stuen åbner terrassedørene ud til sommerhusets rummelige terrasse, der er fuldt udstyret til jeres feriebehov. Her finder I alt, hvad I skal bruge til udendørs fornøjelse, herunder grill, komfortable havemøbler, solsenge og en parasol.

Fra terrassen kan I nyde udsigten over sommerhusets store naturgrund på 1259 kvadratmeter, hvor I har mulighed for at komme tæt på naturen og måske endda få besøg af skovens dyr. Grundens område er desuden indhegnet, så I trygt kan lade jeres børn lege frit i haven.

Skov, strand og shopping

Med Kirkeflod 46 som jeres base er alt inden for nem rækkevidde. Der er kun 3 kilometer til stranden, hvor I kan nyde en dag med badning og sandslotte, og kun 3,7 kilometer til forskellige indkøbsmuligheder, hvor I kan afslutte dagen med en lækker is i Nørre Nebel.

Det omkringliggende område byder på en række naturoplevelser, herunder den smukke Blåbjerg Plantage med sin betagende udsigt. Dette område indbyder til lange gåture i skoven eller en cykeltur for at udforske naturen.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:120 / 1.259
Renoveret / Byggeår:2023 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...