NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Charmerende sommerhus med sauna – 2 hunde

4
icon
icon
icon
icon

Peder Larsensvej 51, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30424
6 pers.
Antal personer
3200 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Velkommen til Peder Larsensvej 51 beliggende i det naturskønne Houstrup. Dette charmerende feriehus, opført i 1999 og renoveret i 2024, strækker sig over 106 kvadratmeter og byder velkommen til op til 6 personer samt 2 firbenede familiemedlemmer. Med sin beliggenhed og rummelige indretning er dette feriehus det ideelle tilflugtssted for hele familien, hvor I kan nyde en afslappende og behagelig ferie midt i naturen.

Hygge og komfort – brændeovn

Dette indbydende sommerhus byder på en lys og charmerende indretning med højt til loftet, hvilket skaber en behagelig atmosfære. De mange vinduer sørger for rigeligt lysindfald og giver en følelse af rummelighed. Køkkenet er åbent og forbundet med stuen, hvilket gør det let at fortsætte samtalen fra madlavningen til spisebordet, hvor børnene måske er i gang med kortspil eller puslespil. I køkkenet finder I en praktisk vaskemaskine, der gør oprydningen til en leg, så I hurtigt kan komme ud på dagens eventyr.

I stuen venter en hyggelig brændeovn, hvor I kan nyde morgenkaffen på kolde morgener eller slappe af med et glas vin om aftenen. Sommerhuset har 3 komfortable soveværelser, hvoraf 2 er indrettet med dobbeltsenge, og det sidste har 2 enkeltsenge, hvilket gør det ideelt til familier.

Der er ét badeværelse i sommerhuset med en tilhørende sauna, hvor I kan lade musklerne slappe af efter en dag med eventyr i Houstrups natur. Derudover er der et ekstra toilet til rådighed i huset.

Feriehuset er udstyret med både vaskemaskine og tørretumbler, så I altid kan holde garderoben ren, uanset hvad dagen bringer. Sommerhuset har også en energivenlig varmepumpe, der sikrer behagelige temperaturer.

Hygge under åben himmel på Peder Larsensvej 51

Fra terrassen kan I træde ud på den omkringliggende naturgrund, hvor I har mulighed for at komme helt tæt på naturen. Denne delvist overdækkede og afskærmede terrasse er det perfekte udendørs opholdsområde, hvor I finder alt, hvad I behøver til jeres ferie. Havemøblerne står klar til enhver lejlighed, altid med en plads i solen. Derudover er der solvogne til dem, der ønsker at nyde en dag med solbadning.

Herfra kunne I måske få besøg af skovens dyr som Bambi eller en nysgerrig hare.

Strand og skov – naturskønne oplevelser

Med base i Houstrup er der rige muligheder både til fods og på cykel. Houstrup er kendt for sit rolige og varierede feriemiljø, der byder på en unik atmosfære af harmoni og frihed, som både mennesker og dyr nyder godt af.

For cykelentusiaster er Houstrup et sandt paradis med sine smukke stier og naturskønne ruter. Til fods eller på cykel kan man på få kilometer bevæge sig gennem det betagende klitlandskab og nå frem til Henne Strand.

Fra sommerhuset er der kun 3,5 kilometer til indkøbsmulighederne i Nørre Nebel, hvor man kan tilbringe dagen med shopping og måske slutte af med en forfriskende is. Havet ligger blot 3,2 kilometer væk, hvor I kan nyde en dag med sandslotte og et forfriskende bad i Vesterhavets bølger.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:106 / 946
Renoveret / Byggeår:2024 / 1999

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...