NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Lyst højtbeliggende feriehus kun 150 meter fra havet

4
icon
icon
icon
icon

Nordvej 5, Vejers

- Sommerhusnr.: 50194
8 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi

 

På toppen af en klit finder I dette fine sommerhus med plads til 8 personer. Et solidt og rummeligt feriehus med spa og sauna. Sommerhuset er beliggende på Nordvej 5 i feriebyen, Vejers, på en stor klitgrund (7.688 m2) med flot panoramaudsigt over klitlandskabet. Det er muligt via en sti, der hører til feriehuset, at gå direkte ned på Nordstranden og kun 150 meter fra det brusende Vesterhav. Hjertelig velkommen!

Til bilen er her en garage, og her er der også mulighed for at oplade el-bilen med 220 V. Medbring eget kabel.

Velindrettet feriehus med brændeovn og fantastisk udsigt

Når I har parkeret bilen, vil en lang trappe føre jer op til feriehuset, der er beliggende højt oppe på en klit. Feriehuset er 152 m2 og funktionelt indrettet. Sommerhuset har en hyggelig rummelig atmosfære, og det fremstår lyst og venligt med den enkelte indretning. Her er god plads til familielivet!

Hjerterummet er store opholdsrum med stue, spiseplads og køkken i ét. Her er et stort smukt vinduesparti, som inviterer dagslyset indenfor og giver jer en smuk udsigt udover klitterne. Her kan I nyde hinandens nærvær – også selvom i hver især laver noget forskelligt. Nogle er måske gået i køkkenet for at bage, andre nyder duften deraf, mens de læser en god bog i sofaen eller planlægger morgendagens aktiviteter. Når hyggen skal helt til tops, kan I tænde op i brændeovnen og nyde varmen breder sig. Skønt er her både gulvvarme samt en energisparende varmepumpe, som sørger for et behageligt indeklima. Køkkenet er godt indrettet og udstyret med alt, hvad der skal bruges og renoveret i 2022.

Praktisk er her 2 fine badeværelse, begge med gulvvarme og brus, så I undgår morgenkøen. På det store badeværelse finder I også feriehusets sauna og spabad. Her kan I slappe af i det varme boblende vand. De 8 sovepladser er fordelt på 4 fine værelser, som alle er udstyret med behagelige dobbeltsenge.

I gangen finder I vaskemaskine og tørretumbler, så I hurtigt kan opfriske strandhåndklæderne.

Solskin på terrassen og hyggelige grillaftner

På de solrige dage kan I nyde roen og solens varme udenfor. Slap af i havemøblerne – her er både havestole og liggestole, og en del af del af terrassen er lukket, så børnene trygt lege.

En oplevelsesrig dag skal afsluttes med et lækkert grillmåltid. Tænd op i grillen, nyd måltidet på terrassen med et køligt glas vin, inden I bevæger jer mod stranden for at opleve den maleriske solnedgang.

Ferie ved badebyen Vejers

Feriehuset er beliggende kun 150 m fra den smukke sandstrand – og med sø, købmand, naturlegeplads, vandrestier og tennisbane i nærheden. Her er rig mulighed for at nyde naturen, gå lange gåtur og koble af fra den travle hverdag. Selve byen byder på charmerende butikker, hyggelige caféer og restauranter, hvor I kan smage på lækre lokale retter.

Der findes masser af spændende udflugtsmål i nærheden af Vejers – både Henne Strand, Oksbøl og Blåvand er bestemt værd at kigge forbi. Her kan I blandt andet besøge Flugt museet, den indendørs klatrepark, Junglefun, escape room eller Grærup fiskesø.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:152 / 5.037
Renoveret / Byggeår:2020 / 2009

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, garage, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...