Esmark stiller sommerhus gratis til rådighed for livredderne i Henne Strand

Den store efterspørgsel på overnatningsmuligheder i Henne Strand giver udfordringer med indkvarteringen af Trygfondens livreddere. Derfor har Esmark valgt igen i år at stille et sommerhus til rådighed for livredderne. 

Livredderne i Henne udøver hver sommer et i bogstavelig forstand livsvigtigt stykke arbejde, når de holder øje med badegæsterne på badebyens altid velbesøgte badestrand.

Sådan har det været i en årrække, men den store efterspørgsel efter at holde sommerferie i Henne har gjort det meget dyrt at skaffe indkvartering til livredderne, en udgift som den lokale handelsforening står for.

Anja Jochumsen, der er formand for Henne Strand Handelsstandsforening, glæder sig derfor over, at Esmark Feriehusudlejning igen i år har valgt at stille et sommerhus gratis til rådighed for livredderne over hele sommeren.

”Det betyder meget for os, at vi ikke skal betale de mange tusinde kroner, det ellers ville koste at skaffe overnatning til livredderne i den ganske lange periode, det drejer sig om. Det er penge, som vi nu i stedet kan bruge på andre spændende initiativer,” siger Anja Jochumsen.

Hos Esmark glæder man sig over at kunne bidrage til badesikkerheden og til lokalområdet.

”Det er svært at finde et formål, som giver mere mening for os som lokal feriehusudlejer at bakke op om end kystlivredningen. Det handler om badesikkerheden for vores gæster og deres børn. At det samtidig frigiver midler i handelsstandsforeningens budget, som i stedet kan bruges på andre gode formål i lokalområdet, gør det til en ren win-win,” siger Esmarks bureauchef i Henne, Jens-Jacob Dall Vig.

Der vil være livreddere på stranden i Henne fra den 24. juni til den 19. august. Det vil sige i ugerne 25 til 33.

 

For yderligere information

Anja Jochumsen, formand for Henne Strand Handelsstandsforening: 21 27 47 53

Jens-Jacob Dall Vig, Bureauchef for Esmark i Henne: 69 15 95 57

Kategorier Presse

Mød forfatteren - Svend

Jeg er opvokset i Hvide Sande og bor i dag i en lille landsby, nord for Ringkøbing. Jeg er ud af en familie, som har på boet på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord gennem mange generationer. Jeg interesserer mig for historie, sport og samfundsforhold, og jeg har en hund, der hedder Albert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...