Feriehusudlejeren Esmark satser stort med ambitiøs etablering på Rømø

Lokalkendte Jimmi Nielsen, Skærbæk er hyret som bureauchef for destination Rømø for feriehusudlejeren Esmark, der udspringer fra Søndervig og arbejder med et helt særligt udlejningskoncept. Planerne er store for entreen på øen.

Feriehusudlejeren Esmark gør sin entré på Rømø. Med månedsskiftet til april er lokalkendte Jimmi Nielsen tiltrådt som bureauchef for den nye Esmark-destination og skal bygge kontoret op efter det velkendte koncept fra de andre populære turistområder, hvor Esmark gør sig – fra Søndervig i nord over Bjerregård, Houstrup, Blåvand, Henne, Vejers og senest med en stor, succesrig åbning på Fanø per dette årsskifte.

Det nye Esmark-kontor får en profileret placering lige ved nedkørslen fra dæmningen på højre side. Her kommer også Esmark’s lokalkontor til at ligge, da en del af deres særlige koncept blandt andet består af mulighed for husejere, der udlejer igennem Esmark, adgang til gratis at låne værktøj, diverse specialmaskiner, professionelt vaskeri til dyner og trailere, hvis man skulle have behov for det, fremfor møjsommeligt at skulle have en sådan med hjemme fra.

”Vi har længe gerne villet til Rømø med vores anderledes koncept, hvor vi bestræber os på en stærk lokal repræsentation og stor værdiskabelse for husejerne og et trygt, servicemindet sted at leje sit feriehus”, siger direktør John Brügmann, Esmark.

”Branchen anerkender Esmark som en anderledes og innovativ aktør med fokus på udlejernes tarv og interesse, og det tiltalte mig meget, da jeg fik henvendelsen om at komme om bord og bygge Rømø som en destination for Esmark, der i øvrigt er familieejet og drevet med alle de værdier, der ligger i det”, siger Jimmi Nielsen, der har haft sit virke på øen inden for turisme i mange år og er engageret i blandt andet turist- og erhvervsforeningen.

”Ambitionerne for tilstedeværelsen på øen er store, og dem glæder jeg mig rigtig meget til at være med til at omsætte i praksis og handling. Vi er ved at lægge sidste hånd på en bog, der fortæller husejerne om Esmarks fordelsprogram, og vi har allerede de første husejere i kataloget til udlejning i år, så forarbejdet er virkelig gjort og vore forudsætninger de bedste, vurderer jeg”, siger den nye Esmark-bureauchef og ejerrådgiver, der selv er bosat i nabolaget i Skærbæk og derfor vil være meget aktiv og synlig i hverdagen.

”Vi kommer til at involvere os i den lokale erhvervsudvikling, og vi kommer til at investere i denne samt markedsføringen af Rømø. Vi kommer til at ansætte et stærkt serviceteam under Jimmis ledelse og baserer det hele på Esmarks særlige koncept og væsentlige værdier om nærhed og lokal forankring, så vi er meget optimistiske og fortrøstningsfulde, og vi glæder os meget til at blive en vigtig del af Rømø og øens fortsat positive udvikling”, siger direktør John Brügmann.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til:
Thomas Christiansen
Salg- og marketingdirektør
69159633

Bureauchef og ejerrådgiver
Jimmi Nielsen
69156720/92150515.

Kategorier Presse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...