Fra alle os… en musikalsk julehilsen 2018

Her fra Esmark ønsker vi dig og dine kære en rigtig glædelig jul samt et godt nytår – hvor vi selvfølgelig håber, at vi ses igen!

2018 har budt på rigtig mange fantastiske oplevelser og begivenheder her ved Danmarks smukke vestvendte vandkant.

Blandt andet har vi igangsat byggerierne af vores nye servicekontorer i Blåvand, Vejers og Houstrup, hvor vi glæder os rigtig meget til at byde dig velkommen i 2019.

2018 blev også året, hvor vi optog 2 nye naturskønne områder i udlejningen, så du nu også kan vælge mellem nogle skønne stråtækte feriehuse i Vedersø Klit og Vester Husby nord for Søndervig.

Og så fik vi udloddet den helt unikke præmie – en overnatning i toppen af Lyngvig Fyr. Overnatningen gik til Gabi og Gisbert fra Tyskland, der indløste gevinsten i september og gav os en skøn beretning om deres oplevelse.

Vi glæder os til at dele en masse nye oplevelser og konkurrencer med dig i 2019 og indtil da siger vi på gensyn og…

Glædelig jul!

De bedste julehilsner fra hele Team Esmark

Kategorier Jul

Mød forfatteren - Janni & Anders

Vi er begge født og opvokset i Hvide Sande og kærligheden til vores hjemstavn og den vestjyske natur er stor. Siden 2007 har vi oveni købet været så heldige at kunne hjælpe alle vores Esmark-gæster til at få en vellykket ferie her ved Vesterhavet.

Ét svar til “Fra alle os… en musikalsk julehilsen 2018”

  1. Tommy Theilgaard Leth siger:

    Jeg glæder mig i denne tid, – Sommerhuset (rest-ferien skal jo holdes ) julegaven er bestilt klar til en uge på Vestkysten. Glæder mig isært fordi min hustru og svigerinde var over hos jer tidligere på året og fortalte om hvor dejligt jeres hus var.

    Rigtig godt Nytår

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...