Rappelling ned fra Lyngvig Fyr

I sommeren og efteråret 2021 får du en unik mulighed for at komme helt tæt på fyrtårnet Lyngvig Fyr ved Ringkøbing Fjord. Tør du?

Ringkøbing-Skjern Museum muliggør i samarbejde med Team Nord en helt unik oplevelse for dig: Du kan – med sikkerheden i top, selvfølgelig – rappelle ned fra et af Danmarks højst beliggende fyrtårne.

Med adrenalin i blodet går turen fra blæsende højder ned ad det 38 meter høje fyrtårn i rappelling-udstyr. Mærk vinden og nyd den enestående udsigt over kystlinjen og det vidtspændende klitlandskab. Esmarks sommerhusgæster kan købe billetter til arrangementet til særpris!

Rappelling fra Lyngvig Fyr (Vesterhavet)

Rabat til alle Esmarks sommerhusgæster

Når du har booket et sommerhus hos Esmark, får du rabat på billetterne (299 kroner i stedet for 349 kroner).

Det foregår sådan: På den online billetsalgsside vælger du dit ønskede tidsrum. Ved bestillingen vælger du ”Rabatbillet”. Bemærk, at billetten kun er gyldig, når du fremviser din Esmark-sommerhusnøgle sammen med den.

Praktisk information til deltagerne

  • Du skal mindst være fyldt 15 år for at deltage.
  • Forhåndstilmelding er påkrævet (billetkøb).
  • Komfortabel tætsiddende påklædning og lukkede sko såsom kondisko anbefales.

Datoer:

  • August 2021: d. 25/8: kl. 17:30, 18:30, 18:45, 19:30, 19:45 og 20:30
  • September – oktober 2021: Alle onsdage kl. 16.30, 17.30 og 18.30

Lokation:

Fyrtårnet ”Lyngvig Fyr”
Holmsland Klitvej 109
6960 Hvide Sande

*Du finder mere information og detaljerede betingelser på arrangørens side: Ringkøbing-Skjern Museum


På grund af den nuværende COVID-19 situation kan der forekomme begrænsninger eller ændrede åbningstider. Før I tager af sted anbefaler vi derfor, at I informerer jer direkte hos den enkelte attraktion, for at sikre at det er muligt at besøge stedet.

Kategorier Aktiviteter

Mød forfatteren - Oliver

Jeg kommer oprindeligt fra Nordtyskland, men flyttede for en del år siden her til vores skønne ferieområde på Vestkysten. Min fritid tilbringer jeg allerhelst sammen med min familie ved vandet, hvor vi nyder at gå lange ture i den friske vesterhavsluft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...