Sjov Ferie i Skjern – med 50% rabat

Ta´ hele familien under armen og brug en dag fyldt med aktiviteter for både store og små i Skjern.
Vil du gerne have en den sjoveste ferieoplevelse, så er “Sjov Ferie i Skjern” den helt rigtige løsning. Med et armbånd får du adgang til forskellige aktiviteter og gode tilbud rundt omkring i Skjern by.

Tilbringer du din sommerferie i et sommerhus ved Vesterhavet? Så er det oplagt at besøge “Sjov Ferie i Skjern”, du skal dog være opmærksom på, at armbåndet kun er gældende i ugerne 26 til 32 på følgende dage, tirsdag, onsdag og torsdag. Du kan læse mere om “Sjov Ferie i Skjern her”.

“Sjov Ferie i Skjern” sjove sommeraktiviteter er desværre lukket for i år, men Vesterhavets kyst er spækket med en masse sjove aktivteter, der kan bidrage med sjove og hyggelige stunder for hele familien.

Sådan får du din rabat til Sjov Ferie i Skjern

Som gæst i et Esmark-feriehus får du 50% rabat på Skjern-armbåndet til Sjov Ferie i Skjern. Skjern-armbåndet giver dig adgang til en lang række forskellige aktiviteter og gode tilbud rundt omkring i Skjern by.

For at tilgå rabatten skal du vise dit Esmark-sommerhusnøgle, når du køber dit armbånd i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter. Det er ikke muligt at købe armbåndene online.

Læs mere om “Sjov Ferie i Skjern her”.

En masse aktiviteter for alle

Ringkøbing-Skjern Kulturcenter byder på en lang række aktiviteter, som er velegnede til både store og små gæster. Du kan spring rundt på trampoliner og hoppe i hoppelandet, og hvis du gerne vil konkurrere familien, kan I kaste med bowlingkugler på bowlingbanen.

Hvis du gerne vil afprøve din sigteteknik, kan du spille golf på centerets Indoor Golf-arena. Spil på over 50 af de mest kendte golfbaner i verden – oplev suset, når dit slag rammer helt perfekt og præcist.

Læs mere om centerets aktiviteter her.

Sjov Ferie i Skjern

Padel Tennis

Padel Tennis er en populær sportsgren, som når nye højder inden for tennis- og squashverden – bolden må nemlig gerne ramme glasvæggene. Det handler både om præcision og fart, men også udholdenhed.

Med Skjern-armbåndet får du 20% rabat på banerne hos Padel Club Skjern, så du har rig mulighed for at tage ud og boltre dig på en af deres seks baner og svinge padelbattet. Du skal booke din bane i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter.

Sjov Ferie i Skjern

På tur ved Den Grønne Korridor

Hvis I trænger til en pause fra aktiviteterne i centeret, så tag turen ud i fantastiske omgivelser i Den Grønne Korridor, som ligger langs Kirkeåen gennem Skjern fra øst til vest. Det er et skønt, rekreativt område, som er perfekt til en dejlig gåtur – oplagt til afslapning og ro.

Med Skjern-armbåndet kan du komme med på guidede ture. Læs mere om tidspunkt og mødested her.

Sjov Ferie i Skjern

Tag på jagt efter vilde dyr

Elsker du også vilde dyr, anbefaler vi, at I snupper et kort over byen og tager på safari-jagt efter alle de vilde dyr, som er sluppet løs i Skjern. Når du finder et dyr, kvalificerer du dig til at hente små belønninger rundt omkring i Skjerns butikker.

Sjov Ferie i Skjern

“Sjov Ferie i Skjern” tilbyder dig og din familie en dag fyldt med sjove aktiviteter. Du kan bruge dagen i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter eller tage ud og opleve Skjern by.
I Ringkøbing-Skjern Kulturcenter kan du springe på trampoliner og i hoppelandet eller konkurrere familien i bowling eller på fodboldbanen – og prøve dit drive af på en indendørs golfbane.
Tag ud i Skjern by og find de vilde dyr på safari-jagten eller tag på shopping i byens mange butikker.

Adresse
Ringkøbing-Skjern Kulturcenter
Ranunkelvej 1
6900 Skjern

Hjemmeside
sjovferieiskjern.dk

Sjov Ferie i Skjern
chevron-down

Hvad er "Sjov Ferie i Skjern"?

“Sjov Ferie i Skjern” er en dag fyldt med forskellige sjove og udfordrende aktiviteter i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter eller ude i Skjern by. Du kan vælge at springe på trampoliner, tage på safari-jagt og meget andet spændende.

chevron-down

Hvad kan jeg opleve ved "Sjov Ferie i Skjern"?

Hos “Sjov Ferie i Skjern” kan du opleve en masse forskellige aktiviteter, som hele familien kan være med til. Du kan kaste med bowlingkugler på bowlingbanen, spille golf i en Indoor Golf-arena, springe rundt på trampoliner, hoppe rundt i hoppelandet, tage på safari-jagt og tage med på en guidet tur i den grønne korridor.

chevron-down

Hvor ligger "Sjov Ferie i Skjern"?

“Sjov Ferie i Skjern” ligger i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, men I har også mulighed for at gå på opdagelse i byen. Ringkøbing-Skjern Kulturcenter ligger på Ranunkelvej 1, 6900 Skjern.

chevron-down

Hvilke sommerhusområder ligger nær "Sjov Ferie i Skjern"?

De sommerhusområder, som ligger nær Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, er Bork Havn (ca. 23 km), Houstrup (ca. 35 km), Henne Strand (ca. 39 km), Bjerregaard (ca. 42 km) og Skodbjerge (ca. 45 km).

Hos Esmark udlejer vi mere end 1200 sommerhuse i områderne, og der er derfor rig mulighed for en dag ud til “Sjov Ferie i Skjern”, når du holder ferie hos os i et sommerhus på Vestkysten.

Kategorier Aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...