Hyggeligt sommerhus med brændeovn og udestue i Grærup

2.5
icon
icon
icon

Søringen 12, Grærup Strand

- Sommerhusnr.: 52089
4 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
8000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Søringen 12 i Grærup venter jer dette hyggelige sommerhus. Sommerhuset, der har både brændeovn og udestue, byder op til 4 personer inden for til en hyggelig ferie i Grærup – en ideel ferieadresse for et par eller en lille familie. Desuden er sommerhuset beliggende kun 800 meter fra stranden og Vesterhavet. I feriehuset er jeres hund også hjerteligt velkommen!

Lys og hyggelig indretning med brændeovn og udestue

Hjertet i det 63 kvadratmeter store sommerhus er alrummet, hvor køkken, spiseplads og stue ligger i åben forbindelse. Alrummet inviterer til mange hyggelige feriestunder med film, spil og madlavning. I alrummet har I desuden en brændeovn, der med sin knitren og varme skruer op for feriestemningen.

Fra alrummet kan I træde ud i den hyggelige udestue, der er 20 kvadratmeter stor. I udestuen kan I nyde udsigten til naturen, der omgiver sommerhuset, og her kan I blandt andet samles til forskellige måltider.

I sommerhuset finder I 2 gode soveværelser. Det ene soveværelse er indrettet med 1 dobbeltseng, og det andet er indrettet med 2 enkeltsenge. Derudover er der 1 badeværelse, der er udstyret med gulvvarme, så tæerne ikke er kolde fra morgenstunden.

Terrasse, sandkasse og gynge

De solrige feriedage skal naturligvis nydes udendørs, og dét kan I gøre på sommerhusets terrasse, der er delvist overdækket og afskærmet. Her står havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan sætte jer godt til rette på en god plads i solen.

Mens der er afslapning på de voksnes program, er der sjov og leg på børnenes program. Til dem er der nemlig både en sandkasse og et gyngestativ i haven. Som de leger færdigt i haven, kan I tænde op i grillen på terrassen og gøre klar til en lækker grillmiddag.

Under sommerhuset er der en garage, hvor I kan parkere jeres bil på ferien.

800 meter til stranden

Fra sommerhuset på Søringen 12 i Grærup er der kun 800 meter til stranden og det fantastiske Vesterhav. Dermed vil I på kort tid til fods nå til de smukke sandstrande og blå bølger. Uanset hvornår på året, I er på ferie i Grærup, er en tur til Vesterhavet det hele værd.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:63 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2007 / 1960

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barneseng, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, garage.

Henter data...

Værd at vide om Grærup Strand

Grærup Strand er det ideelle sted at holde ferie, hvis du vil have rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Der er ingen forretninger i Gærup Strand, hvilket bidrager til den fredfyldte atmosfære i området. Samtidig ligger Vejers Strand blot nogle få kilometer væk, og her er der masser af muligheder for at tage på shoppetur i områdets mange specialbutikker. Der er også en købmand i Vejers Strand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb.

Beliggenhed og landskab: Klitter, strand, skov og hede kendetegner landskabet ved Grærup Strand.

Dit sommerhus i Grærup er også tæt på den naturskønne Filsø og der ligger en stor fiskesø i Grærup, hvor der kan fanges ferskvandsfisk af flere forskellig slags.

Indkøb og shopping: Vejers Strand, hvor du finder både en købmand og specialbutikker af forskellig slags, ligger få minutters kørsel fra Grærup Strand. De nærmeste større supermarkeder ligger i Blåvand og i Oksbøl, begge cirka 20 minutters kørsel fra Grærup Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vesterhavet
  • Grærup Fiskesø
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 15 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 15 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksbøl, cirka 20 minutters kørsel fra Gærup Strand.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...