Sommerhus med udendørs vildmarksbad og sauna – 2 hunde tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Tværvænget 10, Ho

- Sommerhusnr.: 61037

Er I på udkig efter et sommerhus til en afslappende familieferie i den vestjyske natur? Så er dette sommerhus, med det skønne udeareal, måske noget for jer! Sommerhuset er beliggende i Ho nær Blåvand og det har plads til 6 personer. Her får I en venlig indretning, med blandt andet brændeovn og opvaskemaskine og et stort udeareal, med flere terrasser – og her midt mellem lyng og fyrretræer har du dit eget udendørs luksushygge med både udendørs sauna og vildmarksbad. 

Klassisk sommerhusferie med brændeovn og opvaskemaskine

Det hyggelige træhus på Tværvænget 10 sætter rammerne for en skøn sommerhusferie, midt i den grønne natur. Her kan I få, et velfortjent pusterum med jeres nærmeste – langt væk fra, den travle hverdag.

Sommerhusets hjerte er det kombinerede stue- og køkkenalrum. Her kan hele familien samles, til lækre feriemiddage rundt om spisebordet og hyggelige feriestunder foran brændeovnen. Køkkenet er udstyret med, en opvaskemaskine, som tager sig af den værste oprydning for jer.

Stor naturgrund, flere terrasser, vildmarksbad, udesauna, sandkasse og gynge

Sommerhuset ligger på en mere end 2.500 kvadratmeter stor naturgrund, omgivet af høje træer, der skærmer grunden og sørger for læ og privatliv. Her midt i den vestjyske natur, kan I forkæle jer selv, med en tur i saunaen eller tænde op i vildmarksbadet og tilbringe en aften, i det varme vand under stjernernehimlen. Rundt om sommerhuset, er der flere terrasser og hyggelige siddekroge – blandt andet en overdækket del. Til de yngste, er der sandkasse og gyngestativ.

På de lune sommeraftener, er det oplagt at flytte madlavningen udenfor og nyde en god middag, fra grillen under åben himmel.

Fred, ro, natur og aktivitetsmuligheder i Ho

Ho er et roligt ferieområde, helt ideelt til børnefamilier – eller bare til jer, der gerne vil nyde ferien i fredfyldte omgivelser. Der er masser af flot natur i nærheden, som kan udforskes, og området byder også på flere aktivitetsmuligheder i form af golf, minigolf, en fiskesø og et badeland.

Få minutters kørsel til feriebyen Blåvand og Vesterhavet

Fra Ho er der ikke mere end et par minutters kørsel til feriebyen Blåvand. Her finder I alt fra indkøbsmuligheder og spisesteder til caféer og souvenirbutikker. Fra centrum er der heller ikke langt til den flotte badestrand og Blåvandshuk Fyr.

I kan også tage børnene med en tur i Blåvand Zoo eller tage på et historisk besøg, til det nærliggende bunkermuseum Tirpitz.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 2.577
Renoveret / Byggeår:2012 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vesterhavet
  • Ho Bugt
  • Tirpitz
  • Blåvand Zoo
  • Filsø (ca. 25 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...