Skønt feriehus med brændeovn – 300 meter til strand

3
icon
icon
icon

Dalen 54, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71056
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et sommerhus til jeres næste ferie, hvor der er rig mulighed for at blive forkælet i dejlige omgivelser kun 300 meter fra en af Danmarks bedste strande? Så er dette dejlige feriehus til 6 personer på Dalen 54 i Fanø Bad, et oplagt valg. Stilen er gennemført moderne og nordisk fordelt på 168m2 fordelt på to etager. Her er mange fine detaljer, skøn dansk design og fine lysindfald.

Hyggelige feriestunder i stuerne

Når hele ferieflokken skal samles til hyggelige stunder, kan I gøre det i alrummet, der kan danne rammen om mange aktiviteter med et skønt sofaområde til afslapning foran tv’et eller i den anden ende af rummet, der bruges til spisestue. Alt sammen akkompagneret af brændeovnen, der med sin knitren og varme skruer helt op for feriestemningen.

Der kan lades op til ferien i sommerhusets 4 soveværelser, hvoraf 3 fremstår med dobbeltsenge og et soveværelse har 1 enkeltseng. Det ene af soverummene med dobbeltseng ligger ovenpå i feriehuset, og er meget rummeligt, og inviterer til hygge med spil eller film på sofaen foran tv’et.

Madlavningen foregår i direkte forbindelse med alrummet i køkkenet, der er udstyret med diverse bekvemmelige faciliteter inklusive opvaskemaskine og separat 90 liters fryser. Sommerhuset har også både vaskemaskine og tørretumbler. Udover brændeovnen, er feriehuset udstyret med en energibesparende varmepumpe, der hurtigt og effektivt varmer feriehuset op.

Dejlig åben terrasse på naturgrund

På den delvis åbne og overdækkede terrasse kan I finde jer til rette i havemøbler og liggestole på en god plads i solen, mens ungerne leger på den smukke naturgrund. Her kan I også tilberede en lækker middag på gasgrillen, som afslutning på en dejlig feriedag.

I skal naturligvis de 300 meter ned til stranden, hvor der foregår mange aktiviteter fra blokart til drageflyvning. Fanø er også kendt for sine store sælkolonier, og efter en god storm, er der store muligheder for at finde rav, kendt som havets guld.

Både i Sønderho og Nordby er der mange gode madsteder, hvor det anbefales at reservere et bord. I Fanø Bad, hvor I bor ligger også Kellers Badehotel – en lækker restaurant, der serverer mange retter baseret på lokal produktion, lige fra Angus kvæg til gammeldags æggekage og hjemmebagt brød.

Fanø nås via en smuttur til Esbjerg, hvorfra I skal med færgen. Overfarten tager blot 12 minutter. Rigtig god ferie på Fanø.

Det siger vores gæster om sommerhuset 71056

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr großes, helles Ferienhaus, welches viel Platz auch für mehrere Personen bietet und in dem Kinder sich wohlfühlen. Der Fußballplatz hat für viel Freude gesorgt, genauso die die Medienausstattung. Der große Esstisch ist toll und lädt ein zum spielen und puzzeln. Schnell ist man von diesem Haus am Strand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sie betreten das wunderschöne Haus in ein lichtdurchflutetes Ess- und Wohnzimmer. Die Südterrasse lädt zu einem sonnigem Frühstück ein. Die Schlafzimmer bieten ausreichend Platz für 7 Erwachsene

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Terrasse ist sehr gut vor Wind geschütz, die Lage vom Haus ist sehr gutDie Umgebung

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:168 / 1.432
Byggeår:1973

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...