Ferielejlighed for 2 personer – kun 150 meter fra stranden

3
icon
icon
icon

Golfvejen 2B, 206 st, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71079
2 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Længes I efter havluft og Fanøs brede sandstrande og rige dyreliv? Så er et ophold i en feriehuslejlighed for 2 personer i Fanø Bad lige noget for jer! Her kan I nyde livet i charmerende omgivelser med natur og kultur lige udenfor døren – og endda kun med 150 meter ned til stranden.

Velholdt, lys og indbydende indretning

I ferielejligheden på Golfvejen 2B, 206 st i området Fanø Bad er der lagt op til hygge og afslapning i skønne omgivelser. Indretningen er hyggelig og praktisk til parret eller vennerne, der gerne vil være et sted, hvor man med det samme føler sig hjemme og godt tilpas.

Ferielejligheden, der er 37 m2 stor har et alrum, hvor køkken, stue og spiseplads går i ét med gode lysindfald fra vinduespartiet ud mod den delvist overdækkede terrasse. Her kan I tilbringe mange skønne feriestunder med madlavning, kort- og brætspil, en god bog eller film på tv’et.

Desuden kan I samle ny energi til ferien i soveværelset, der er indrettet med en 180200cm dobbeltseng, hvor I kan sove trygt og uforstyrret. Herudover er der 1 badeværelse i ferielejligheden med indlagt gulvvarme, så der er en god temperatur i vinterhalvåret.

Hyggelige feriestunder på terrassen

Fra ferielejlighedens alrum træder I ud på den dejlige terrasse, der er delvist overdækket. På terrassen er der havemøbler til jeres rådighed. Terrassen er godt afskærmet ind til naboen, så her kan I bare nyde det i fred og ro både med morgenkaffen eller aftensmaden i det fri.

Der er kun 150 meter til stranden, hvor mange stimler sammen ved aften tide, for at nyde de maleriske solnedgange i horisonten. Stranden byder på et rigt fugleliv, hvor lange gåture kan forenes med at samle rav eller fugle kiggeri, så de mange trækfugle der hvert år søger mod Fanø. I kan også her flyve med drage, spille beach volley eller leje en blokart og fræse hen over den brede sandstrand.

Fanø har det hele og i området Fanø Bad, hvor I kommer til at bo, er der mange aktiviteter i form af både minigolf, golfbane, gode shopping- og spisesteder. Når I skal til Fanø, går turen over Esbjerg, hvorfra I skal med færgen. Færgeturen tager kun 12 minutter, og så kan ferien for alvor begynde.



Soverum:1
Bolig-/Grundareal:37 / 0
Renoveret / Byggeår:2021 / 1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, klinker i stue, klinker i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...