Ferielejlighed for 2 personer blot 50 meter fra Vesterhavet

3
icon
icon
icon

Strandvejen 61C 101, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71080
2 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til et afbræk væk fra hverdagens stress og jag, hvor I kan nyde en fantastisk parferie tæt på Vesterhavet? Så er denne skønne ferielejlighed på Strandvejen 61C 101 lige noget for jer. Her får I en uovertruffen beliggenhed blot 50 meter fra stranden i det eftertragtede område Fanø Bad, der byder på storslåede solnedgange, kulinariske oplevelser og mange muligheder for aktiviteter både inde og ude.

Rummelig indretning med hygge i mente

Ferielejligheden, der blev renoveret i 2021, er en del af Feriecenter Vesterhavet i skønne Fanø Bad. Indretningen er rummelig og hyggelig med gode komfortable møbler. Fordelt på de 44m2 får I her et lyst opholdsrum hvor det veludstyrede køkken med opvaskemaskine og mikroovn ligger i åben forbindelse med spiseplads og stue. Her kan I læne jer tilbage i den komfortable sofa og streame en god film via chromecast, eller et spil kort.

Ferielejligheden byder udover opholdsrummet på et soveværelse med enkeltsenge, hvori I kan samle fornyet energi samt et rummeligt badeværelse med gulvvarme og bruseniche.

Feriecenter Vesterhavet – et væld af aktivitetsmuligheder

Som en del af Feriecenter Vesterhavet i Fanø Bad, får I her et væld af aktivitetsmuligheder for enhver smag. Her venter jer både et vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler, et aktivitetsrum med bl.a. bordtennis og air-hockey – og for de vandglade, et indendørs svømmebassin samt sauna.

Derudover byder udendørsarealerne på grillarealer med borde-bænkesæt, en petanquebane og udendørs skak, og naturligvis den store udendørs pool der opvarmes via solvarme.

Panoramaudsigt fra balkonen og Fanø Bad

Fra den overdækkede og lukkede balkon på Strandvejen 61C 101 får I en storslået panoramaudsigt udover klitterne, og I kan herfra nyde den salte havluft og lyden af det brusende Vesterhav. Stranden befinder sig nemlig kun 50 meter fra ferielejligheden, så der er rig anledning til uforglemmelige strandture med solnedgangen i baggrunden. Her har I også mulighed for at opleve det rige fugleliv Fanø har at byde på.

Området Fanø Bad byder på kulinariske oplevelser og skønne butikker med brugskunst og tøj. Derudover ligger her også Danmarks ældste golfbane samt en minigolfbane. Er I ikke til golf, er der her også mulighed for et slag tennis.

Fanø er nem at udforske på cykel, da der er anlagt gode cykelstier øen rundt, der tager jer igennem det varierende landskab og uberørte natur

 

NB* Bemærk at ferielejligheden ikke er for gangbesværede.
Den udendørs swimmingpool kan benyttes i perioden 1. juli – 1. september.

Det siger vores gæster om sommerhuset 71080

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Ferienwohnung war sehr gut zu erreichen und über den schönen, großen Balkon konnten wir sogar das Meer sehen! Die Ferienwohnung ist umfangreich ausgestattet, sehr sauber und angenehm und können wir nur weiterempfehlen. Aus der Wohnung raus war es nur ein kurzer Fußweg bis zum wunderbar großen Strand – wir kommen gerne wieder 🙂

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Ferienwohnung ist gut sortiert und liebevoll eingerichtet. Es fehlt einem an nichts – sei es in der Küche oder auch bei Regentagen mit Kindern.
Vom Balkon hat man einen tollen Blick über die Dünen bis hinten zum Meer. Nach wenigen Schritten hat man schon Sand zwischen den Zehen und ist nur noch wenige Minuten von der schönen dänischen Nordsee entfernt.



Soverum:1
Bolig-/Grundareal:44 / 0
Renoveret / Byggeår:2021 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (25 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Enkeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...