Charmerende feriehus til 4 personer med brændeovn i Rindby

3
icon
icon
icon

Store Klit 68, Rindby

- Sommerhusnr.: 72093
4 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Er I på udkig efter et sommerhus på Fanø, hvor I kan holde en afslappende ferie i skønne omgivelser, hvor nærvær er i fokus? Så bør I se nærmere på dette charmerende feriehus på Store Klit 68, beliggende midt på den skønne Vadehavsø Fanø. Her er der plads til 4 personer, og derfor det oplagte valg for den lille familie eller vennepar. Her venter jer 3 soverum og et badeværelse.

Store Klit 68: Hyggeligt sommerhus med stilfuld indretning og brændeovn

I feriehuset bliver I budt velkommen af en hyggelig indretning, og her er rammene virkelig sat for en ferie i hyggens tegn. Her venter jer et skønt køkken udstyret med mikrobølgeovn og opvaskemaskine, som ligger i åben forbindelse til spisestue og stuen som byder på mange gode timer med leg og hygge foran fjernsynet, hvor I kan streame en god film via Chromecast. Brændeovnen sørger for den rette hyggefaktor, når skyggerne fra flammerne danser hen over væggene.  

Når I skal samle ny energi til de kommende feriedage, kan I søge mod et af feriehusets 3 soverum hvor der venter jer to værelser med dobbelt senge, og et værelse med en enkeltseng. Dertil kommer det praktisk indrettede badeværelse med bruseniche og vaskemaskine.

Udover brændeovnen byder dette feriehus også på en varmepumpe, der sørger for hurtig og effektiv opvarmning af feriehuset samt et godt indeklima.

Skønt udeområde med terrasse, sandkasse og gynge.

Udenfor byder feriehuset på Store Klit 68 på 2 terrasser, hvoraf den ene er vestvendt og delvist afskærmet og den anden østvendt og åben. Her kan I virkelig nyde de skønne havemøbler imens børnene hygger sig i sandkassen eller på gyngen. Dagen kan I slutte af på terrassen, hvor grillen står klar så I kan tilberede og nyde lokale specialiteter, der kan fås overalt på øen i små gård- og specialbutikker.  

Fra feriehuset har I blot 700 meter til den brede sandstrand, hvor I kan prøve kræfter med alskens strandsportsaktiviteter, nyde en tur i bølgen blå, samle rav eller blot nyde en gåtur langs vandkanten imens solen langsomt går ned under bølgerne i horisonten.  

Står naturoplevelser højt på ønskelisten, så er Fanø netop det rette sted for jer. Her venter jer store områder med uberørt landskab, vidtstrakte klitter og et rigt dyreliv, der ofte kan opleves fra terrassen ved feriehuset. Overalt på Fanø er der anlagt asfalterede cykelstier, som fører jer fra Nordby til Sønderho og på tværs af øen. Det kan derfor anbefales enten at medbringe eller leje cykler på øen, så Fanø rigtigt kan opleves.

For at komme til Fanø, skal I med færgen fra Esbjerg. Overfarten tager blot 12 minutter, og er I heldige kan I på overfarten opleve en del af Fanøs store sælkoloni, der ofte soler sig på sandbanken direkte i indsejlingen til Nordby.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:68 / 1.220
Renoveret / Byggeår:2022 / 1965

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...