Klassisk feriehus til 8 personer i Arrild Ferieby

3
icon
icon
icon

Sydmarken 29, Arrild

- Sommerhusnr.: 88026
8 pers.
Antal personer
29200 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Kender I ikke følelsen, når ferien står for døren, og krop og sjæl længes efter ro og afslapning? Her får I præcis sådan et feriehus, der byder på alt, hvad feriehjertet begærer. Feriehuset på Sydmarken 29 i Arrild Ferieby har plads til 8 personer og er ideel til en ferie med venner eller den lille familie. Her får I 4 soverum og et badeværelse med spa. Her vil følelsen af hygge og ro bestemt indfinde sig med det samme.

Charmerende sommerhusstil – med plads til samvær

Lige så idyllisk som feriehuset ser ud udefra, lige så hyggeligt er det indenfor. Her er der lagt vægt på en behagelig atmosfære, som de komfortable møbler er med til at skabe. Feriehuset er lyst og rummeligt indrettet, og det fine køkken alrum, som klart er feriehusets kerne, indeholder et funktionelt køkken med opvaskemaskine i åben forbindelse til stuen og spisepladsen. Her kan I læne jer tilbage med en god film eller et slag kort omkring spisebordet.

Fordelt på de i alt 97 m2, får I her 4 soverum, hvoraf 3 er med 160x200cm dobbeltsenge og det sidste med 80x200cm køjesenge. Derudover er der et badeværelse med spabad, hvor I kan slappe af og lade batterierne op.

I får her en gratis fibernet forbindelse, så ferieminderne nemt og hurtigt kan deles med dem derhjemme. I baggangen står jer en vaskemaskine til rådighed, så tøjvasken hurtigt og nemt er klaret. Feriehuset opvarmes med en moderne varmepumpe, som sørger for hurtig og effektiv opvarmning af hele feriehuset.

Fantastisk uderum med plads til leg

Ikke kun selve sommerhuset byder på god plads til hele familien – også på den fine træterrasse finder I masser af plads, og her kan I tænde op i grillen om aftenen eller slænge jer i liggestolene i det gode solskinsvejr. Græsplænen, der omkranser sommerhuset, er stor og har masser af plads til at boltre sig på. Deslige er der her et gyngestativ.

Fra jeres sommerhus på Sydmarken 29 i Arrild Ferieby har I blot 800 meter til nærmeste indkøbsmulighed. I feriebyen er der rig mulighed for fritidsaktiviteter for enhver. Her er der både fiskesø, minigolf, indhegnet legeplads og meget mere. Med den centrale placering er der kun 30 km til østkysten, 25 km til vestkysten og grænsen mod Tyskland. Her får I altså et perfekt udgangspunkt for ferien.

Området omkring Arrild Ferieby er ubeskriveligt smukt, da der her både er enge, søer, moser, åer og skov.

Velkommen til skønne Sønderjylland – her er der masser at se!Soverum:4
Bolig-/Grundareal:97 / 875
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...