Ugeneret og skønt feriehus med sauna, tæt ved hav, hund tilladt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Lyngvejen 81, Klegod

- Sommerhusnr.: H5458
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Ønsker I et ugeneret beliggende feriehus tæt ved havet, så har I her muligheden på Lyngvejen 81 i Klegod. Her, i dette skønne nyrenoverede (2018) feriehus, har I muligheden for at holde den skønneste ferie i ro og mag – og I må gerne tage hunden med.

Nyrenoveret, lyst og lækkert

Huset er gennemgribende renoveret i 2018, og det fremstår lyst og dejligt. Det centrale i huset er helt klart den kombinerede opholds-spisestue med køkkenafdeling. Rummet er dejligt lyst og går helt op i kip. I køkkenhjørnet finder du bl.a. mikroovn og opvaskemaskine, som gør køkkenarbejdet nemt og bekvemt.

En brændeovn gør det hyggeligt på de lidt koldere dage, og den ultimative afslapning må være her i sofaen med en spændende bog og en god kop kaffe foran den knitrende ild.

Lyngvejen 81 i Klegod er indrettet til 6 personer, fordelt på 3 soverum med dobbeltsenge i hver. 2 af soverummene er i husets tilbygning. Huset råder over hele to badeværelser med gulvvarme, hvoraf det ene også ligger i tilbygningen og er med spa og sauna, som er perfekt til afslapning efter en rask spadseretur til vandet og i klitterne.

Overalt i huset er der er trælaminatgulve, og der er vaskemaskine og tørretumbler i huset, hvilket småbørnsfamilier vil sætte pris på, efter en lang dag med leg i sandkassen, naturen og ved vandet.

En energibesparende varmepumpe er at finde i huset og er med til holde forbruget nede.

Lukket grund med skønne terrasser

De to terrasser, som begge er delvis overdækkede, giver rig mulighed for at nyde solens stråler. ”Ude-tiden” bliver forlænget ved hjælp halvtagene. Herfra kan du også holde øje med børnene, når de leger i sandkassen eller tager sig en tur på gyngerne.

Terrasserne indbyder også til skønne aftner, hvor man kan høre havets brusen i baggrunden, mens man f.eks. nyder en grillmiddag og et glas vin.

Feriehuset ligger på en naturgrund, ugeneret for enden af en vej og omgivet af træer. Fra feriehuset når du Søndervig på 10 min. på cykel ad cykelstien, som løber helt fra Nymindegab til Søndervig. Lige her – bag klitterne – igennem sommerhusområdet og den skønne natur – løber stien helt ugeneret og væk fra vejen. 

Det siger vores gæster om sommerhuset H5458

D.
sagde , Ringe

Skøn beliggenhed tæt på vandet. Huset har en dejlig stor grund, der er delvist indhegnet, og derfor helt perfekt til hund. Masser af terrasser rundt om huset, så der altid kan findes både læ og sol. Der er mange fine havemøbler, som er i god stand. Selve huset er meget charmerende med mange fine detaljer, gode møbler og fint køkken. Den nye tilbygning er smukt integreret og særdeles skøn – vores to teenagere beslaglagde den del af huset med det samme 😉
Vi kan varmt anbefale huset – det er super hyggeligt, godt indrettet og velholdt 🙂Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2018 / 1974

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...