Dejligt sommerhus, der er en del af et dobbelthus

3
icon
icon
icon

Nordsøvej 108B, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0254
5 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Bare 1 kilometer fra Søndervig ligger dette hyggelige sommerhus. Huset er del af et dobbelthus (0245). Huset ligger i kort afstand til Vesterhavet og en rigtig god badestrand. Huset er et godt valg for en børnefamilie med hund. 

Dobbelthus med god indretning

Det hyggelige sommerhus er en del af et godt dobbelthus. Selvom de to huse ligger sammen, så er de to udeområder adskilte med et stakit. På den måde kan I sidde ugeneret ude. Er I to familier, der rejser sammen, har I mulighed for at leje begge huse. På den måde kan I være sammen i løbet af dagen, men stadig have jeres eget “rum”, I kan trække jer tilbage til, når I ønsker at være alene med familien.

Det 60 m2 store hus er pænt og lyst indrettet. Køkkenet ligger i åben forbindelse med spise- og opholdsrummet. Huset har to soverum, hvoraf det ene er med dobbeltseng og det sidste med en enkeltseng samt etageseng. Det giver plads til fem overnattende gæster. 

Dejligt ferieområde

Sommerhuset ligger på Nordsøvej, der går fra badebyen Søndervig og strækker sig flere kilometer sydpå gennem det naturskønne terræn. Her finder I gode naturstier, der løber gennem det flotte landskab. Her er der masser af frisk luft og højt til himlen. Søndervig er i folkemunde kendt som “Porten til Vesterhavet”. I 2014 blev stranden i Søndervig kåret til Danmarks bedste – og det er ikke uden grund. Stranden er flot og har dejligt hvidt sand. Samtidig har Søndervig et godt og bredt udvalg af butikker og aktiviteter for børn og voksne i alle aldre.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:60 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2005 / 1960

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...