Feriehus m. overdækket terrasse på ugeneret naturgrund

5
3958
Marehalmen 29, Søndervig - Søg på husnr. i6587

Feriehuset er flot og velindrettet med moderne faciliteter, og samtidig emmer det af den traditionelle og charmerende feriehusstemning, der indbyder til hygge og samvær med familien. Så her kan du bare slappe af og nyde ferien.

I feriehuset har du også spabad og sauna

Feriehuset er bl.a. indrettet med to afdelinger, hvor du har soverum og badeværelse i hver – helt ideelt, hvis du skal holde ferie med vennerne eller hvis ungerne gerne vil have en afdeling for sig selv.

I hjertet af feriehuset har du det store køkken/alrum og stuen, der indbyder til samvær og kvalitetstid. De høje lofter giver en rummelig fornemmelse og de gode møbler indbyder til afslapning.

I det veludstyrede køkken har du bl.a. god skabsplads og et gaskomfur, så her kan der fremtrylles mange lækre feriemåltider eller tilbehør til grillaftenerne.

På det ene badeværelse har du også et spabad og en sauna, der indbyder til selvforkælelse og afslapning – måske efter en dejlig tur ved stranden.

Nyd ferien på den overdækkede terrasse

Ved feriehuset har du den skønneste overdækkede terrasse, hvor du kan nyde de dejlige solskinsdage og den friske havluft.

Afskærmningen mod vest og terrassevarmerne gør det muligt at hygge om grillen og nyde de lange lyse sommeraftener.

Den ugenerede naturgrund ligger tæt på stranden og Søndervig

Da feriehuset ligger på en dejlig, ugeneret naturgrund, kan du nyde udelivet i fred og ro.

Og fra feriehuset har du kun få minutters gang ned til Vesterhavet og den gode sandstrand, der indbyder til gåture og leg med børnene hele året rundt. Men især om sommeren er det skønt at blive køle ned af de salte bølger og den friske luft.

Søndervig ligger også tæt på feriehuset. Her finder du spændende butikker, gode spisesteder, og især om sommeren summer byen af liv og feriehygge.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.000
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

Spabad, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...