Venligt og fredeligt sommerhus i Søndervig med spabad

3.5
icon
icon
icon
icon

Hjelmevej 11, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1180
6 pers.
Antal personer
1050 m.
Nærmeste strand
1400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne sommerhus beliggende på Hjelmevej 11 i Søndervig er, udover at være oplagt til en familie som ønsker en god ferie, også ideelt til at skabe gode og uforglemmelige oplevelser. Sommerhuset rummer plads til i alt 6 personer og én hund, og har et indbygget spabad, som I til enhver tid kan benytte jer af. Så hvis I har lyst til ferie i et dejligt sommerhus omringet af naturskønne omgivelser, så er dette sommerhus oplagt til jer.

Hyggeligt sommerhus med spabad og alkove

Her er et sommerhus, hvor der ikke er tvivl om, at der er blevet lagt vægt på hygge og afslapning. Sommerhuset er indrettet med lyse trævægge og loft til kip, som tilsammen skaber en hyggelig sommerhusstemning. De lyse vægge og lofter får også sommerhuset til at virke stort og venligt, og I kommer derfor hurtigt til at føle jer hjemme.

Køkkenet står i åben forbindelse til stuen, og det er her familien kan samles og nyde hinandens samvær over et lækkert måltid, et brætspil eller en god film. I kan desuden tænde op i brændeovnen, som sørger for en endnu hyggeligere stemning. Sommerhuset er yderligere indrettet med en alkove – en hyggekrog, hvor I kan læne jer tilbage med en spændende bog i hånden. Dertil er sommerhusets badeværelse indrettet med spabad, som I frit kan benytte og som sikrer afslapning.

Fredelig beliggenhed uden forstyrrelser

Sommerhuset har en god beliggenhed for enden af en privat stikvej, perfekt for børnefamilien eller jer der gerne bare vil have området helt for jer selv. Med en beliggenhed som denne kræver det også kun en kort gåtur for at komme ned til stranden eller for at komme til Søndervig centrum. Søndervig by er en populær badeby, hvor I finder gode spisesteder, spændende butikker og sjove aktiviteter – især i sommerhalvåret.
 
Sommerhuset har hertil to gode træterrasser, hvor I næsten altid finde en plads med læ og sidde ude og nyde feriedagene. Der er en østvendt morgen terrasse og en dejlig vestvendt terrasse ud mod den skønne have. Den vestvendte terrasse er også delvis overdækket, hvis I trænger til en pause fra solen. Til børnene finder I både sandkasse og gyngestativ i haven, og til de voksne er der en grill, hvor I kan tilberede et lækkert måltid.  

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1180

D.
sagde , Danmark

Godt indrettet sommerhus beliggende på lukket grund. Gåafstand til både indkøb og til stranden

D.
sagde , Horsens

Et dejligt og godt indrettet hus på ca. 90 kvm. 2 fine værelser med dobbeltseng og 1 mindre værelse med 2 enkeltsenge. Stor stue med mulighed for at slænge sig i alkoven i hjørnet. Stort badeværelse med spa. Dog hår der lidt tid, inden varmtvandsbeholderen er fyldt op igen, hvis man benytter spaen. To dejlige terrasser, som ikke ligger til skue for andre. Generelt et skønt område med gåafstand til vand og by.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:92 / 1.280
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...